Hteo bi da cujem vasa misljenja,imam passat b5 2000god. 1.9 tdi i prijavio mi je komp da trebam da promenim plocice,otisao sam kod servisera i on mi je zamenio plocice ali i dalje mi prijavljuje kvar. Al tome nije kraj dosao sam od majstora do kuce relacija nekih 5km i osetio sam jos kad sam krenuo da mi slabije koci ali sam mislio da je to normalno jer se plocice prilagodjavaju disku.Medjutim meni je sve slabije kocio dok u jednom trenutku nije skroz propala papucica,jedva sam se dovukao do kuce.Na nekih 200m od kuce mi se upalila jos jedna lampica sa znakom uzvika (!) i na displeju mi se pojavilo STOP kad sam se uparkirao video sam da mi curi ulje iz kocionih cilindara na tockovima.Odmah sam zvao majstora da mu kazem kakva je stvar i on je dosao i rekao da su mi kocioni cilindri na tocku bili suvise izasli i kad je stavio nove plocice to je prouzrokovalo curenju ulja. Sad me zanima vase misljenje da li je razlog curenju ulja to sto je majstor vratio klipove cilindra nekoliko mm unutra da bi namestio nove plocice... u prevedenom majstor mi je rekao da se to desava da tako curi a ja mislim da je to nesto zajebao ako moram tako da se izrazim. I dodao bi stare plocice nisu bile toliko pojedene vec su bile negde na polovini,zato mislim da klip nije izasao toliko napolje. Hvala unapred na misljenima.