dakle dobar dan,konacno i ja da vam se predstavim.posto sam novi clan u VWclubu i na forumu moje ime je JaroslavPoljak.Rodjen sam,zivim i radim u Kovacici.To je malo mesto pored Panceva(30km) a od Beograda smo udaljeni (50km).Rodjen sam 26.12.1968godine .inace vozim golfa 2,benzin/gas,1595kubika,1991godiste.ova kola sam uvezo iz Nemacke ali sam nazalost zakasniosam sa prreregistracijom(govorim o uvozu kola za vreme S.Milosevica)pa je auto stajao u garazi otprilike 3godine,registrovao sam ga kao crnogorca i tako ga vozio jedno vreme dok nije stigla ova zadnja preregistracija i tu sam ga preveo na sebe,registrovao i vozio ga do sadbez ikakvih problema.Osim osnovnog odrzavanja nista ama bas nista mu nije falilo.Cela porodica je zavolela ovaj auto,i nebi ga prodao nizasta on nam je kao clan porodice.Primera radi(u njega sipam ulje Castrol Magnatec)volim da kad sednem u kola stavim kljuc u bravu i idemo,mora biti siguran i odvesti me kud god zelim.eto dragi moji mislim da je to to sto bi trebali da znate o meni i nasem autu.