pre nego sto sam kupio modul kineza jer nemam nigde originalni da kupim bio sam kod tog kljucara i objasnio mu sta hocu on kaye kad kupis tog kineya donesi da narezemo kljuc i bitno da budu iste sirine i duyine kao tvoj sadasnji kljuc, narezemo i prebacimo ampulicu onu iz tvog kljuca u ovaj novi i ukodira i gotovo,ja otisao kupio i reko aj da odem danas da nareyem ja mu pokazao kao znas sta moram da promenim mac jer nemogu na ovaj tvoj jer ce mi sjebati glodalicu e onda bi morao da siri kuciste da bi stao ,i to mac 2500 kao original,on tvrdi da moj auto i to godiste ima daljinsko samo sto nije dolazilo sa skakavcem nego sa obicnim kljucem i ako ima daljinsko a moze da se vidi na diagnostici i onda bi mogao kljuc koji valja 100e i na kraju se okrenem i odem i odlucim da vratim sve tamo gde sam kupio,tako da odustajem od toga ,prvo cu da vidim dal ima on u sistemu daljinsko ako ima onda cu uraditi to ,ako nema lepo cu otici negde gde ugradjuju njihove module bez skakavca samo kao privezak uz kljuc i narezem jedan obican kljuc da imam rezervni jer sad samo imam jedan,