Da li je to bilo jedino pametno reshenje??? Koliko god ta fabricka zashtita bila "provaljena" ipak sprecava koliko toliko da se auto upali na zice i otera...
Zato pitam, da li je immooff bilo jedino moguce reshenje??? Da li ti je problem pravila sama elektronika imobilajzera(jer ako je elektronika problem, teshko da su mogli elektronski samo da ga iskljuce)...
Ja sam prosto UBEDJEN da u celoj prici sa ne prepoznavanjem kljuca problem pravi torusni namotaj oko brave(onaj crni torus, oko mesta gde se ubacuje kljuc), ili neki od releja koji su u vezi sa immo... Pa me zanima da li ti je majstor rekao koju je greshku izbacio ecu... Jer ja nikako da stignem da svratim do svog majstora da mi ocita greshke i da vidimo shta je u pitanju. inace meni se problem sa blickanjem imo ikonice javi sa vremena na vreme....
Ja sam proslog leta npr imao problem, da auto nije hteo da vergla, mrtav, samo blickaju grejaci... I to se deshavalo, tako sa vremena na vreme... Dok me jednog dana nije ostavio... problem je bio u jednom od releja koji su u vezi sa imobilajzerom, to je dijagnostiga uredno prijavljivala... Naima od prekomerne vrucine, Prashine koja se skupi ili cega vec, jedan od releja(ima ih 2 ili 3) je ostao zalepljen, tako da nije dozvoljavao startovanje motora... Problem je reshio elektricar i naplatio 30 eura, tako shto je samo ocistio daj jedan relej. Sushtina cele price je da su ti releji fabricki postavljeni tako da ne moze lako da im se pridje, nalaze se skroz ispod shofersajbne(tu na udaru visokih temperatura) i da bi se do njih doshlo mora bukvalno da se skita pola table, i one gluposti oko brisaca... Problem se reshava za 15 min, ali dok se rasturi i sastavi treba 3 sata...
Zato te pitam da li je to immooff bilo jedino reshenje problema i da li slucajno znash koje je preshke ecu prijavljivao???
Unapred zahvalan!