Autor Tema: Svetlo u prednjim desnim vratima ne radi GOLF 4 2003g  (Pročitano 4678 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Pacific

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf V
Svetlo u prednjim desnim vratima ne radi GOLF 4 2003g
« poslato: Jun 12, 2012, 09:41:51 posle podne »
Ne radi mi svetlo u prednjim desnim vratima na autu, mislio sam da je sijalica, ali tu sam opciju isključio tako što sam uzeo lampicu iz levih vrata i prikljucio je na džek u desnim vratima i ne radi, znači da je u pitanju instalacija wacko. Zanima me da li je neko imao sličan problem i da li neko zna odakle dolaze te zice koje idu u vrata i da li je to komplikovano da se popravi, pošto imam volju da to sam uradim, nije neki veliki problem, ali me nervira što ne radi  angry2.
Svaki savet i iskustvo će mi dobro doći.

Hvala unapred ! ! !
Nije budala ko svašta piše, već ko svašta čita :D!

Van mreže lukenic

• VW Početnik
  • Auto: VW TRANSPORTER T3
Odg: Svetlo u prednjim desnim vratima ne radi GOLF 4 2003g
« Odgovor #1 poslato: Jun 12, 2012, 09:55:52 posle podne »
Proveri prvo da li imas +napajanje,ako nema proveri osigurace,mozda su ti se prekinule zice u vratima
VW TRANSPORTER T3

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #2 poslato: Jun 12, 2012, 09:58:40 posle podne »
Uradi sledece.

Zakljucaj auto. Onda ga otkljucaj i otvori vrata i odmah ih zatvori. Sacekaj 15-20 sekundi, ako ti se auto zakljuca, otis'o ti je mikroprekidac, auto ne zna da su ta vrata bila otvorena. Jel ti se pali lampica kad ih otvoris da su ti otvorena vrata?

Javice se neko strucniji da kaze kako se to menja.
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže Pacific

• VW Početnik
  • Auto: golf V
« Odgovor #3 poslato: Jun 12, 2012, 11:07:37 posle podne »
Sada sam bio napolju i otključao auto, otvorio vrata suvozaca i zatvorio, sacekao malo i nije mi se auto sam zakljucao, otvorim vrata opet i svetlo mi radi i gore mi na instrument-tabli pokazuje da su mi vrata otvorena kada su zaista i otvorena, sve radi  kao da se nista nije desilo.

Pre nego sto sam uocio da ne radi to svetlo prao sam auto, pa da se nije neki kontakt pokvasio, a takodje pre 10-ak dana sam prao šarke od vrata i oko njih sam malo naprskao odmascivacem K-2 i saprao ga vodom posto je bilo malo masno i na tu mast se nahvatala prasina pa je ruzno izgledalo.
Da nije to uzrok svemu tome, jel moguce kada su se kontakti malo osusili da je sve proradilo.
Gde se nalaze ti kontakti tacno da ih poprskam kontakt sprejom, jer su verovatno od vode malo korodirali .

Hvala vam na savetima  :rolleyes:
Nije budala ko svašta piše, već ko svašta čita :D!

Van mreže regrut

• VW Početnik
  • Auto: Passat b6 2.0 tdi
« Odgovor #4 poslato: Jun 13, 2012, 02:22:09 posle podne »
Ma jok...slucajnost verovatno...mikroprekidac u bravi pocinje da otkazuje...i mene je tako u pocetku zezao...cas radi cas ne i na kraju crko skroz....ja sam zamenio prekidac sam, ali je bas je*acina kad prvi put radis...

Van mreže Dandzos

• VW Početnik
  • Auto: Golf IV 1.9TDI
« Odgovor #5 poslato: Jul 01, 2012, 04:20:46 posle podne »
Ja imam isti problem sa levim vratima,ustanovio sam da je u samoj bravici neki prekidac,pravo da ti kazem ne skida mi se tapacirung jer je bas zeznuto,jer kada su mi menjali podizac na desnim vratima porodili su se :D moze samo da bude taj prekidac,jer sam skapirao da kada vrata zatvorim na jedan zub,i iz automobila se naslonim na njih lamica sija... mozda ti pomogne moja konsultacija ..
dandzos