Autor Tema: Pomoc oko farova mk1  (Pročitano 2212 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže maremk1

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf mk2
Pomoc oko farova mk1
« poslato: April 01, 2012, 08:21:05 posle podne »
Danas sam ugrabio malo slobodnog vremena da se igram oko svog autica,i skinuo far koji mi je ostao montiran jos kada sam poceo da ga rasturam...kada sam skinuo far ispalo mi je staklo ili socivo(kako ko to zove) wacko ...e sada mene zanima posto sam video da mi je onaj nikl unutar fara poceo da bledi i ima po sebi neke tackice,zanima me jel to moze da se polira i cime...i cime posle da zalepim far...?dal moze dvo-komponentni lepak ili nesto drugo...

Ne znam koliko se dobro vide te tackice sto su se pojavile zbog odsjaja,a i telefon me nesto drnda ne mogu da slikam kako treba...

unapred zahvalan svima  :rolleyes:

I'd rather push my volkswagen,than drive a peugeot.. :D

Van mreže bure1

• Sr. Member
Odg: Pomoc oko farova mk1
« Odgovor #1 poslato: April 01, 2012, 08:56:06 posle podne »
ao su ti se pojavile tackice nista ne diraj,sjebaces ga jos vise.ja sam skoro skidao staklo jer mi je kondezovalo iznutra,isto na niklu imalo bobice reko da malo ocistim i poceo nikl da se skida.zasilikonisi to staklo i peglaj dalje.

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico
« Odgovor #2 poslato: April 02, 2012, 12:37:02 posle podne »
Sto se tice lepljenja ,moj glas ide crnom lepku za soverku ,ja sam sa njima lepio i rasturao farove nekoliko  puta.Sto se tice problema oko farbanja ,moj savet je da ili probaj o svom trosku(mada do sada nisam cuo lepa iskustva ) ili uzmi druge .Cena za dvojku je bila 600 dinara ,za keca mislim da je priblizna .

Van mreže djokicsale

• Master Member
  • Auto: passat 3 1.9TD
« Odgovor #3 poslato: April 02, 2012, 01:55:25 posle podne »
Nemoj dvokomponentni nikako, prava stvar je lepak za šoferke ko što ti  @14henry kaže. A što se tiče reflektujuće površine, ili lepo šmirgla za fine radove pa onaj hrom sprej, Ili kupi drugi far nisu oni mnogo skupi, ima da te izađe jeftinije nego onaj hrom sprej.
nada umire poslednja.
ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #4 poslato: April 02, 2012, 04:14:26 posle podne »
ZA sastavljanje lijepak za soferke a sa reflektujucu povrsinu nista, baci ih. . . Sve sto budes cistio il smirglao nece valjati samo ces gore napraviti. . .Postoji proces metalizacije tih reflektujucih povrsina ali je se to za tvoj auto ne isplati. . . Kupi nove ili jos bolje orginal polovne u dobrom stanju. ..

Van mreže maremk1

• VW Početnik
  • Auto: Golf mk2
« Odgovor #5 poslato: April 02, 2012, 08:19:10 posle podne »
Ok hvala svima na savetim...Pa mislio sam da moze da se sredi nesto kada se vec sam otvorio,al nema veze...Nista jurim lepak za soferku i da ga krpim...
I'd rather push my volkswagen,than drive a peugeot.. :D