Autor Tema: Račva vode za golf 4  (Pročitano 5350 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dcveles

• VW Početnik
Račva vode za golf 4
« poslato: Mart 06, 2012, 09:16:43 posle podne »
problem je u plasticnoj racvi za vodu, gde je kupiti ?

032 121 111 AE - golf 4 aus serija motora ??? Na prvi pogled deluje da je dobra, ali na gumici pusta antifriz, bojim se da se deformisala godinama ????

Van mreže dcveles

• VW Početnik
Odg: Račva vode za golf 4
« Odgovor #1 poslato: Mart 07, 2012, 08:43:39 posle podne »
ni hebe......... gumice nemaju u celoj Srbiji,................ jao pa gde zivimoooooooooooooooooooooooo !! Sunce ti............

Van mreže zex84

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf IV
« Odgovor #2 poslato: Mart 07, 2012, 09:54:34 posle podne »
brate ne razumem sta znaci ovaj post. kao prvo koja gumica i koja racva je u pitanju,pretpostavljam da je ona racva kod termostata koja se menja kad i termostat.  ja sam kod mene na g4 1.4 16V hteo skoro da menjam ali sam odustao i potrazio sam u ovoj prodavnici u valjevu
http://www.skoda-auto.rs/yu/abc-test/kontakt.html
imalo je delova. koliko vidim kod tebe je 1.6 16V ja mislim da imaju i za taj motor pozovi pa pitaj ako hoce da ti posalju ili ako nece mogu ja da ti posaljem.
mada iskreno ja mislim da ima to i u apatinu samo se nisi potrudio da nadjes

Van mreže dcveles

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Mart 08, 2012, 12:32:26 posle podne »
brate ne razumem sta znaci ovaj post. kao prvo koja gumica i koja racva je u pitanju,pretpostavljam da je ona racva kod termostata koja se menja kad i termostat.  ja sam kod mene na g4 1.4 16V hteo skoro da menjam ali sam odustao i potrazio sam u ovoj prodavnici u valjevu
http://www.skoda-auto.rs/yu/abc-test/kontakt.html
imalo je delova. koliko vidim kod tebe je 1.6 16V ja mislim da imaju i za taj motor pozovi pa pitaj ako hoce da ti posalju ili ako nece mogu ja da ti posaljem.
mada iskreno ja mislim da ima to i u apatinu samo se nisi potrudio da nadjes

post je veoma jasan, skinut je VW serijski broj dela, sto je sasvim dovoljno, znaci nije ta mala racvica, nego velika racva na kome se izmedju ostalog nalazi i taj deo koji ti pominjes, a sad zelja mi je bila da promenim celu racvu, koja je "komad plastike" sa svim gumicama, medjutim ni porshe je nema na stanju, nego se porucuje, ali sto je i najgore u celoj situaciji, nema ni gumica koje se takodje porucuju !

et,.......

http://imageshack.us/photo/my-images/407/dscf2173s.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/822/dscf2174nt.jpg/ - ova gumica se nalaza na crevu iza bloka motora, ispod usisne grane, ona je problem
http://imageshack.us/photo/my-images/696/dscf2175f.jpg/ - ova gumica je na spoju racve i bloka motora

« Poslednja izmena: Mart 08, 2012, 12:41:54 posle podne od strane dcveles »

Van mreže zex84

• Full Member
  • Auto: golf IV
« Odgovor #4 poslato: Mart 08, 2012, 12:39:53 posle podne »
evo brate upravo sam zvao ovu prodavnicu i nazalost ni oni nemaju na stanju. inace ta cele racva kosta(kostala je kad je bila na stanju) 5230 din.  jbg hteo sam da pomognem ali ti se neda 

Van mreže dcveles

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Mart 08, 2012, 12:44:12 posle podne »
evo brate upravo sam zvao ovu prodavnicu i nazalost ni oni nemaju na stanju. inace ta cele racva kosta(kostala je kad je bila na stanju) 5230 din.  jbg hteo sam da pomognem ali ti se neda 

to se zove baksuz, kao da vozim ferrari u najmanju ruku, inace hvala. Nije prvi put, menjam lambda sondu, nema zamene, samo NGK/NTK, navika, nema na lageru nego porucuj....... cekaj,,.. tako sad i gumice treba da stignu najmanje za 4 radna dana (obecano u porshu u BGDu, radnicka 4)

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #6 poslato: Mart 08, 2012, 01:59:00 posle podne »
Pa nema veze, poruci pa kad stignu... Mislim njima je u interesu da imaju zadovoljne korisnike... Sve moze da se poruci iz originala, samo je pitanje koliko koshta ;) Ja bi se na tvom mestu strpio par dana od voznje auta, dok delovi ne stignu...

Ps: te gumice, mozes da potrazis u maloj privredi... ;) meni je npr skoro trebalo neko crevo za vodu za mk1 i nigde nismo mogli da ga nadjemo... na kraju overili neku radnju koja radi samo ta pancirna creva, nashli crevce koje je po precniku isto, isti oblik odsekli vishak i vozi... ;)
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže dcveles

• VW Početnik
« Odgovor #7 poslato: Mart 11, 2012, 11:58:25 posle podne »
Pa nema veze, poruci pa kad stignu... Mislim njima je u interesu da imaju zadovoljne korisnike... Sve moze da se poruci iz originala, samo je pitanje koliko koshta ;) Ja bi se na tvom mestu strpio par dana od voznje auta, dok delovi ne stignu...

Ps: te gumice, mozes da potrazis u maloj privredi... ;) meni je npr skoro trebalo neko crevo za vodu za mk1 i nigde nismo mogli da ga nadjemo... na kraju overili neku radnju koja radi samo ta pancirna creva, nashli crevce koje je po precniku isto, isti oblik odsekli vishak i vozi... ;)

mala privreda i silikon cuda cine :)