Autor Tema: zamena leptira automatskog sauha  (Pročitano 1975 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže banderash

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • vw builds cars-others just try to do it
zamena leptira automatskog sauha
« poslato: Novembar 01, 2008, 10:38:09 posle podne »
kao sto znate skoro sam imao problem sa onim metalnim nastavkom na karburatoru pierburg 2e2 kad mi je sa onog polomljenog pipka spalo crevo i umalo haos----e sad to je onaj deo koji dovodi antifriz do karburatora i otvara i zatvara sauh----pre par dana sam nasao od jednog drugara taj deo sa citavim cevkama ili pipcima kako da ih nazovem vec koji su citavi---samo sto izgleda drugacije malo ali je isto sa pierburg karburatora 2e samo sto je taj karb radjen za opel kadet 1.6----e sad me zanima da li mogu da stavim taj deo i da li postoji mogucnost da se tu nesto zezne-napominjem samo je razlika u izgledu,kod mene je taj deo u obliku polulopte a kod njega je malo spljosten-onaj leptir ima isto kacenje.pretpostavljam da nemoze nista da bude jer taj leptir samo vrati sauh nazad kad se ugreje.sutra cu da probam a nikako nemogu da nadjem taj deo za mk2 jer svi prodaju samo ceo polovan karburator a to mi bas netreba-pa reko aj da pitam mozda je neko tu maloo upuceniji od mene :rolleyes: :rolleyes:
« Poslednja izmena: Novembar 06, 2008, 11:23:37 posle podne od strane banderash »
DRIVE IT WITH PRIDE

Van mreže banderash

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • vw builds cars-others just try to do it
Odg: zamena leptira
« Odgovor #1 poslato: Novembar 06, 2008, 11:23:17 posle podne »
zamenjeno i radi bez problema tapsac
DRIVE IT WITH PRIDE