Autor Tema: Pitanje u vezi volana  (Pročitano 900 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže moskwa

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: MK4
Pitanje u vezi volana
« poslato: Januar 28, 2012, 11:00:10 posle podne »
Trazio sam temu ali je nijesam mogao naci.Interesuje me koja je procedura da se postavi volan sa tri kraka od golfa 4 na golfa 3 ? Nedje sam procitao da potouno odgovara ...interesuje me i da li je dzek od air baga isti ili se razlikuje ?
Sto vozis jednom rukom? Prebrzo ulazis u krivine!! Ne pretici kad ovaj ispred tebe vozi 80! Dje zuris, hoce li te spasit' to sto cemo 10 min prije stic'? Previse se opustas i nije to to, neviras me! E sto te nece uhaviti' radar opet pa da mi kukas!" ♥ :) https://www.youtube.com/user/vr6DOTme

Van mreže moskwa

• Sr. Member
  • Auto: MK4
Odg: Pitanje u vezi volana
« Odgovor #1 poslato: Januar 29, 2012, 03:08:04 posle podne »
 wacko
Sto vozis jednom rukom? Prebrzo ulazis u krivine!! Ne pretici kad ovaj ispred tebe vozi 80! Dje zuris, hoce li te spasit' to sto cemo 10 min prije stic'? Previse se opustas i nije to to, neviras me! E sto te nece uhaviti' radar opet pa da mi kukas!" ♥ :) https://www.youtube.com/user/vr6DOTme

Van mreže Bole_Legenda

• VW Početnik
  • Auto: Passat b5.5
« Odgovor #2 poslato: Januar 29, 2012, 04:55:24 posle podne »
ovako, mozes da uzmes volan sa Golfa 3.5, to je kabriolet verzija, on dolazi sa istim volanom trokrakim kao i sa cetvorke, ali je drukcije kacenje, pa samo ubacis i vozi, ne treba da mjenjas nista, ali ga je veoma tesko naci, pogledaj po otpadima posto je ovako skupo. Volan moze od golfa 4 ali ti airbag nije isti, nije isti plug, ali mozes da ga stavis bez airbaga sto ti ne bih preporucio, obavezno kad budes skidao volan iskopcaj akumulator, pozz. mahac

Van mreže NikolaRS

• Master Member
  • Auto: Passat
« Odgovor #3 poslato: Januar 29, 2012, 04:58:21 posle podne »
sta ce ti volan, ne treba piti i voziti :)