Ovako, resim ja pre 2 dana da operem kola, upalim ih, nateram u garazu, usisam i vidim krenula neka lampica da
mi sija u kabini koja do tada nije sijala, a koja sluzi za alarm. Na slici ispod je obelezena, rec je o ovoj lampici skroz levo na centralnoj konzoli, u sredini izmedju dve obelezene je ESP dugme, desno od ESPa je prekidac od alarma isto , samo sa manjom lampicom, taj desni prekidac ispod diodice ima i dugme na sebi, koje ne znam cemu sluzi.

I tako sija ta leva lampica ubrzano, rek'o nije nista strasno, mozda sam nesto slucajno dok sam brisao stisnuo pa je od toga. Medjutim, kad sam zavrsio sa unutrasnjoscu, hocu da ga isteram da bi ga spolja oprao on nece da upali. Ja opet dam kontakt, vozilo ima struju, svetli tabla, ali vergla u prazno, prvi, drugi put i nece da upali pa nece. Ja gledam sta je ovo, lampica i dalje sija jednakim intervalima, na svake pola sekunde otprilike i ne gasi se uopste bilo da je auto zakljucan ili otkljucan. Da napomenem, da je sa vozilom (a3 audi, ako vam uopste znaci model) sve u redu bilo, nikakve probleme nije pravio u voznji se ponasao normalno, mislim upalio je 10 minuta pre toga, pa mi nekako crv sumnje ubacila ta lampica, jer mi nemoguce da je crkao neki deo bas tad odjednom koji je 10 minuta pre toga radio normalno.
Posto nisam ja ugradjivao alarm niti znam gde je radjena ugradnja jer sam kupio auto sa njim, ne znam nista o toj cobri 7777, sem kako da dekodiram remote-ove, sto me je naucio google i to me nije dovelo do resenja. Cemu koje dugme sluzi u kabini, tj sta mi te lampice pokazuju i onaj mali prekidac ispod diode na desnom dugmetu na slici?
Ako treba, sutra cu uraditi uvecane slike samo tog dela table gde su prekidaci.
Da li je moguce da je to sto je auto onesposobljen za paljenje povezano sa lampicom koja konstantno sija?
Ako jeste koje je resenje problema? Na netu sam nasao neki podatak, da treba da se pinuje alarm opet, ali taj covek nema pin, niti broj od servisa i ako se dobro seca radio ga je u NSu, a takodje ne zna gde je alarm povezan da li kod pumpe, kod osiguraca itd itd, mislim strasno...
Ima li neko neku ideju, ili je patio od slicne bolesti kao i ja?

Jos nesto, dobio sam sledeci odgovor koji ce mozda nekom biti od pomoci da skonta o cemu se radi, auto ima 1 alarm, cobru model 7777,
nisam do sada nasao skriveni prekidac u i na kolima, i da li ima neko predstavu cemu uopste sluzi ta leva lampica, koja trepti neprestano vec 2 dana, na svake pola sekunde. Kao sto sam rekao, probao sam dekodiranje daljinaca nije uspelo, nesto sam nasao na netu o flesovanju table, i brojanju njenih treptaja da bi dobio odgovarajuci pin, da li moze to da pomogne mozda, i kako se to tacno radi zna li neko? Pomagajte ljudi

)
Da nemaš slučajno dva alarma ili neki tajni prekidač koji si nehotice stisnuo dok si brisao.
Ta mala crvena lampica sa tasterom ispod je od Cobre, a ova skroz levo izgleda kao da je od nekog drugog alarma ili je indikacija da je aktiviran "tajni prekidač".
Drugo, Cobra nema takav sistem blokade kao što se tebi auto ponaša, kod Cobre čim zabodeš ključ u bravu Cobra se automatski deaktivira.
Tu postoji osim Cobre još neka zaštita i ona se aktivirala, da li je to drugi alarm ili samo prekidač ne mogu da znam napamet, ali nema druge nego da kreneš redom, pratiš žice od lampice da vidiš gde će da završe i tako pronađeš šta te muči.
Za to ćeš morati da razbucaš plastike ispod volana, ali nema drugog načina... ili da zoveš nekog majstora da ti to sredi...