Ljudi treba mi vasa pomoc, jutros sam bio kod elektricara posto mi se vec dva puta do sada desilo da mi u voznji se ugasi golfic, i to zbog toga sto mi nije punio alternator, pa mi je praznio akumulator do kraja, e danas je kod elektricara skinut alternator, sve lepo ocisceno sredjeno, stavljena dva nova lezaja, regler mi je stavio kako kaze malo jaci, zamenio mi je remenicu kaisa i kais je stavljen nov, sve lepo naspanovano i montirano, pri proveri sa potrosacima (citaj svetlima i grejacem zadnjeg stakla, jer je to bilo upaljeno) pokazivao je 14, nesto da puni....... e ali tu mojim mukama nije bio kraj, sav srecan sam seo u kola sipao benzin i uzeo da se malo provozam, nakon nekih 7-8 km, auto mi se ugasio( ja sam bio krivac posto sam, se okretao u uskoj ulici pa mi se ugasio) i nakon toga nisam mogao da ga upalim, nijhe hteo ni da zavergla, kasnije mi je cale doneo drugi akumulator i upalio je odmah, ali je elektricar vec zavrsio posao jer je subota, e sad ja ne znam da mozda nije bio problem ipak samo u accu posto je vec dva puta praznjen do daske pa ne moze vise da se napuni ili je lose uradjen alternator sto ne bi smelo barem po onom pokazatelj koliko puni accu???? Pomagajte do ponedeljka cu da ga zapalim

PS izvinjavam se na ovako dugackom tekstu, ali mislim da je svaki podatak vrlo bitan koji sam naveo.......

PSS ne ocekujem da mi resite problem, u pon ce ici svakako kod elektricara ponovo ali cisto me interesuja vasa misljenja, jer sam popizdeo dadoh pare a problem je ostao