Autor Tema: golf 2 ozvucenje  (Pročitano 1607 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže JovanSRB

• Jr. Member
  • *
golf 2 ozvucenje
« poslato: Novembar 02, 2011, 11:00:42 posle podne »
Trazio sam po forumu ali nema bas ono sto mene interesuje, vec je sve nesto extra u vezi ove teme..
Mene zanima kako da udradim klasicno najprostije ozvucenje u kolima, samo plejer bez pojacala...Znaci da li valja da na jedan izlaz plejera stavim dva para zvucnika, jedan u tablu a drugi u vrata i na koji nacin da ih povezem...Imam plejer sa slike pa me interesuje kako cu sa sest zvucnika da dobijem najbolji efekat? Znaci dva para na prednji izlaz i par na zadnji. Takodje i kakve zice da stavljam itd... Klasicno, fabricko, nista vise......Hvala

« Poslednja izmena: Novembar 02, 2011, 11:11:04 posle podne od strane JovanSRB »

Van mreže shvexoman

• Master Member
  • Pol: Muškarac
Odg: golf 2 ozvucenje
« Odgovor #1 poslato: Novembar 02, 2011, 11:14:19 posle podne »
ove gore u tabli vezi preko kondenzatora , recimo 100v , 100mf, (bipolarni) imas u Mikro princu da kupis, vezuje se na + kabl

Van mreže JovanSRB

• Jr. Member
  • *
Odg: golf 2 ozvucenje
« Odgovor #2 poslato: Novembar 02, 2011, 11:20:11 posle podne »
Znaci samo te u tabli preko kondenzatora a ostale ne? A kako da vezem te prednje jedan par u odnosu na drugi, redno ili paralelno? I ako moze malo detaljnije to sa vezivanjem preko kondenzatora? Inace u pitanju su najobicniji zvucnici..
« Poslednja izmena: Novembar 02, 2011, 11:23:51 posle podne od strane JovanSRB »