Autor Tema: Problem sa kontrolnom tablom  (Pročitano 2071 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Murda-ra

• Gost
Problem sa kontrolnom tablom
« poslato: Septembar 14, 2005, 02:53:48 posle podne »
Problemche, shta mozhe da bude kvar, kad kazaljke na kontrolnoj tabli ne rade. Za brzinu i broj obrtaja. Sat i bord rade, ali kazaljke jok. Nisam elektrichar, pa me zanima josh jedna glupa stvar, sa leve strane rade podizachi, na suvozachevom ne rade. Kako to reshiti.

P.S. Moj drugar me zamolio da pitam, vozi Golf MK3 GTi.

Van mreže admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
Problem sa kontrolnom tablom
« Odgovor #1 poslato: Septembar 14, 2005, 03:33:10 posle podne »
Shto se kontrolne table tice ima 2 varijante... to se i meni desilo.. prva varijanta je da mu je popustio neki dzek u motoru.. on regulise to kilometar sat itd..samo ga lepo navuce malo dotegne obrise kontakte i problem je resen (to je bilo kod mene)  i teza varijanta je da se ceo cajger negde pojebo pa mora da se nosi na ispitivanje... neka proba prvo da tim dzekom.. ako ne onda popravka cajgera ili drugi.. a shto se tice podizaca.. ko zna shta tu moze da bude verovatno su oni limcici... to su malo glupo resili ja sam se sa tim brooka patio kad sam menjao osveljenje unutar podizaca.. kad sam ubacivo diodicu... to je toliko pipavo da to nije normalno.. cudio sam se kako to i moze da funkcionise )) verovatno je tu neshto popustilo.. neka skine prekidas i neka pogleda... lako se skida...  ako nije to u pitanju onda motor.. nema shta drugo da bude.. nek pogleda prvo da li struja dolazi do prekidaca... i da li dolazi do motora...

Van mreže 2busy

• Master Member
  • Family guy
Odg: Problem sa kontrolnom tablom
« Odgovor #2 poslato: Avgust 04, 2011, 10:44:43 pre podne »
Evo,ovde se pominju cajger i problemi sa njima,pa da ne otvaram novu temu.Treba mi servis za popravku cajgera u Novom Sadu.Standardan kvar:resetovao sam dnevnu kilometražu u pokretu i od tad(već 3 godine) mi ne radi.Sve ostalo radi,merač brzine.U pitanju je tabla sa obrtomerom i digi talnim stom,noviji tip.Hvala unapred! ;)
Rupa + alu felna = Reparirano rame

Van mreže kubanac

• .:: Vozim Biciklu ::.
  • Hero Member
  • No Syncro, No Fun!
  • Auto: VW Golf MK2 Syncro
Odg: Problem sa kontrolnom tablom
« Odgovor #3 poslato: Avgust 11, 2011, 02:57:13 posle podne »
To mozes i sam, skines tablu razvalis je nacisto lollol i vratis zupcanik.
Nije nista komplikovano, ima negde na forumu objasnjenje, tj tema je bilo o tome.

Specijalni, ajde glavu malo pod haubu poceo si da ispoljavas svoje godine