Mozda ce neko shvatiti kao glupost,ali reci cu koje iskustvo sam ja imao sa ortakom. radi se o autu opel vektra 1,6D. Krenuli mi za Nis i auto je fino iso,nekih 50 km. svratili na pice i krenuli,e onda je pocelo cimanje,u prvoj brzini auto normalno ide,a kada ga je prebacio u drugoj i trecoj brzini on je cimao secao i neznam sta sve nije radeo,kao da nije imao dobar dotok goriva i to samo u drugoj i trecoj,dok je u cetvrtoj normalno iso kao da nista nije,onda je momak odmah u Nisu promenio filtere,skidao dizne na ciscenje i dijagnostiku je odradeo i nista! da nepricam koliko ga je sve to otkostalo,dok jedan lik nije reko da skinu tockove da pogledaju,ortak prso,jel vi to nas zezate ili sta? Kada su skinuli necete verovati,prednja leva guma na gaznom tragu se napravila,ali bas isto u obliku jajeta,tako da je ona na nekoj odredjenoj brzini kako nailazi na tom delu ispupcenja bukvalno preskakala i davala je takve siptome kao da auto nema dovoljan dotok goriva,i secao je. Stavio odmah nove gume i sve je bilo normalno,mi nismo mogli da verujemo,i da to nisam doziveo i video iskreno receno nebih verovao da zbog guma moze tako da se manifestuje kvar,pa braticu ako su ti gume dosta stare proveri ih za svaki slucaj kod vulkanizera,to te barem nece skupo kostati u odnosu na druge zahvate! Eto to je moje iskustvo koje sam doziveo za ne poverovati!