Autor Tema: Nova obuca za mog ljubimca- BF Goodrich  (Pročitano 1422 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bogdan1

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Nova obuca za mog ljubimca- BF Goodrich
« poslato: Jun 15, 2011, 10:27:35 posle podne »
Pozdrav svima!
Danas sam kupio 2 nove gume koje su montirane na pogonskim tockovima, a ovih dana, mozda vec i sutra planiram da uzmem i zadnje 2, takodje nove. Radio se o:  BF GOODRICH 185/65 R14. Zanima me sta mislite o njima, dimenzijama i da li znate za koliku kilometrazu je predvidjena njihova eksploatacija? Gume su "all season"
Evo i slike: http://www.tirerack.com/tires/BigPic.jsp?sidewall=Raised+Black+Letters&tireMake=BFGoodrich&tireModel=Premier+Touring&partnum=865TR4PT&vehicleSearch=false&fromCompare1=yes
 mahac

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
Odg: Nova obuca za mog ljubimca- BF Goodrich
« Odgovor #1 poslato: Jun 16, 2011, 08:06:21 pre podne »
a sto all season? ... ja sam skoro pazario bg goodrich 185/60 R14 ... za golfa to mi dodje ekvivalent zimskoj 175/70 R13 koje je imao.. ne znam koje su tebi fabricke..
all season su vise za umerene klime , tipa britanija gde zahladni ali i nema nesto snega.. ako mislis sa ovima i zimus, moze da bude "veselo" .. za kilometrazu ne znam.. ja racunam par sezona bar da ce budu ok
lollol

Van mreže bogdan1

• VW Početnik
Odg: Nova obuca za mog ljubimca- BF Goodrich
« Odgovor #2 poslato: Jun 16, 2011, 03:09:33 posle podne »
Pa i ja mislim da su najbolje sezonske gume, i da one daju i najbolje performanse, da se najbolje ponasaju, ali cale zapeo, ima dobro iskustvo sa njima i uzeli smo ih. Godinu i po do dve i ponovo nove gume. Cini mi se da sa negde procitao da je predvidjena kilometraza 35 000, ne znam dal su milje ili km bili, nisam siguran, pa zato me i interesuje da znam..