Autor Tema: Sta mislite o ovom golfu IV  (Pročitano 3985 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Lupo GTI, Arti
Odg: Sta mislite o ovom golfu IV
« Odgovor #20 poslato: Maj 04, 2011, 11:49:45 posle podne »
naletece neka sabanija, ala moje kolege sto su terali samo traktore i pezejce, pa ce posle da mi govori kako NIKAD vise ne bi uzeo golfa
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže lubarda

• Hero Member
  • Auto: Golf Mk2 1.6d ; Volvo V90 3.0
« Odgovor #21 poslato: Maj 05, 2011, 12:25:21 pre podne »
Nikad nije bilo jeftino uvesti dobar auto, ali takav kakav nadjes preko, ovde ne mozes ni da sanjas. Ovde bi morao da nadjes auto koji je kupljen nov u srbiji da bi bio siguran u cajger, pod uslovom da je tek izasao iz garancije, a to je i ovde, ako ga ima skupo, a i vozeno je po srbiji. Preko je puno kola od prvog vlasnika do 10god sa manje od 100hkm, samo retko to nasi gledaju i uvoze, jer imaju cenu, a malo je ljudi koji uvoze za sebe, uglavnom su nakupci koji treba da zarade.

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #22 poslato: Maj 05, 2011, 12:46:12 pre podne »
za 1. maj sam se provozao u bori sa drugarom iz it
tasmo je platio 5800e, ja se zgranuo,al kad sam pogledao u kakvom je stanju isto tako sam ostao bez teksta

takav auto ovde jednostavno da se uveze NEMA kupca

@Devil
drugar kupio mk4 tdi od prvog vlasnika, mislim 135000km
kad vidim kakav je auto, javicu cenu

Van mreže srbin007

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #23 poslato: Maj 05, 2011, 12:53:06 pre podne »
Ima covek u futogu koji uvek dotera dobar auto i proda ga odmah jer je DOBAR a skuplji od ostalih do 1000e ali ga preko isto plati malo vise. Ima cesto golfa mogu ti pogledati u nedelju na najlonu.
Zadnjih par meseci je mogao solidan g4 da se nadje za oko 5.25 na ime. Al to ti dodje jos 500-1000e za zeder registraciju i po pravilu nove gume.

...Tako da je mozda i bolje uzeti neki na nasim tablama sa zederom i gumama i felnama za 5.7-6 bas da bude dobar. To cale moze da vozi godinama (pitanje je i sta njemu treba od opreme?). Moj je bora 07 uvezen i cale ga gazi dan danas ne moze mu nista al auto bio 105k km pravih, 12.8 placen tada kad su bili 10-11.5. ti sad za te pare ovde imas a6 al italijan presao poslednjih 2M km bez menjanja filtera ulja samo dosipano i podmladjen 2 godine  lollol (bez sale rade to)

http://www.youtube.com/watch?v=evzIhx6jnKo&feature=related

Niko ne moze da zna sta to sapuce vetar, niko ne moze da zna sta nosi grom iz vedra neba! Nevreme se sprema...
...jer to je zemlja hranila, to je majka rodila, to je snaga branila ,to je vera vodila.

nuestra fuerza es vuestra enigma