Autor Tema: golf 4 lose paljenje  (Pročitano 1243 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zokijovicc

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 4 1.6 16 v
golf 4 lose paljenje
« poslato: Maj 16, 2013, 11:51:45 posle podne »
Ja sam greskom upisao moj problem na delu za predstavljanje novih clanova... nadam se da je ovo pravo mesto I da cu dobiti neki koristan savet... hvala unapred svima...
Imam golf 4 1.6 16 w 2001 god. Ugradjen sekvent plin.... problem  koji imam je sledeci'ujutru kad upalim auto pocne da se  trese I dize I spusta obrtaje to traje nekiih 5 min sam od sebe ja pokusavam da mu dajem gas I odrzavam preko 2000 obrtaja da bi se auto zagrejao kad se zagreje auto posle nema problema lepo vuce.... upaljena mi je lampica emision workshop ali svi majstori mi govore da je to od nase loseg goriva... I jos ovo kad je auto hladan I ja krenem sa voznjom nece da prima gas  dok se ne desi neka situcija posle pedesetak metara kao da probije nesto u motoru I auto posle toga normalno radi... molim za savet I pomoc..

Van mreže zuca92

• VW Početnik
  • Auto: VW Bora 1.9 TDI 74 kw
Odg: golf 4 lose paljenje
« Odgovor #1 poslato: Maj 17, 2013, 12:06:37 pre podne »
jel vozis na plin ili benzin? mozda je do toga, drugar je imao problem dok je vozio pezo, auto je imao  iste "simptome" kao sto kazes, ali kad se zagreje, smiri se rad motora i radi normalno, to mu se desavalo dok je vozio na plin
Konji inače rastu na drvetu,pa se to začas nabere koliko treba! Majko moja,pa vi se gađate tim konjima,ko grudvama.  boodala

Van mreže zokijovicc

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Maj 17, 2013, 12:15:20 pre podne »
Kad upalim auto prvo je na benzin nakon toga valjda kad se zagreje sam prebacuje na plin.... kad ga ipalim ujutru jos ako je malo hladnije gasi mi se nekoliko puta I nakon toga se sam bori da se ne ugasi... dize I spusta obrtaje .... obisao sam ne znam koliko vise majstora I sta su mi sve rekli nisam pametan...

Van mreže zuca92

• VW Početnik
  • Auto: VW Bora 1.9 TDI 74 kw
« Odgovor #3 poslato: Maj 17, 2013, 12:23:17 pre podne »
nzm stvarno sta moze da bude, ja sam izneo ono sto znam, reko mozda bi ti bilo od pomoci  :3 , al jbg... ne brini ima ovde ljudi koji znaju mnogo vise od mene, pa ce ti pomoci  :)
Konji inače rastu na drvetu,pa se to začas nabere koliko treba! Majko moja,pa vi se gađate tim konjima,ko grudvama.  boodala

Van mreže zokijovicc

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Maj 17, 2013, 12:26:04 pre podne »
Nov sam u ovome ali se polako snalazim vec vidim da nisam jedini koji ima taj problem,hvala puno na savetu...nadam se da cu uspeti da resim problem....pozzz