Uf moj sam skidao 40 puta. Sajla ti jedna kasni. Verovatno nije bio podmazivan pa je neko kao sivonja upinjao i preskoci dva tri zuba

. On mora da legne 100% ima sada fora kada rasklopis ceo mehanizam da sam podesis siber tako sto malo priomognes jednim srafcigerom.
1. Ispod platna ako zadignes tapacirung imas dva mehanizma levo i desno pomocu kojih se krov spusta na dole kada ulazi ispod.
2. Skines mehanizan za zatvaranje sibera. Skines masku a ispod dva sarafa drze mehanizam, to skini, videces dve sajle. tu nista vise ne diras. Zupcanike nemoj da okreces posle skidanja jer ce mi biti teze da ti objasnim kako da ga dovedes na nulu.
3. Imas jednu osovinicu koja prolazi kroz te zljebove-vodjice.
4. Tu vodjicu moras da poguras unapred do kraja.
5. Vrati zupcanik i uzivaj.
6. Otvori siber i namazi grafitnom mascu sve kanale ali ne spolja nego po sajlama, tu se potrudi malo.
Sajla je konstruisana tako da bude puzasti zupcanik i sajla istovremeno, rucka ili motor koji pokrece ima zupcanik koji se provuce izmedju dve sajle tako da istovremeno povlaci i levu i desnu stranu. kad jedna preskoci automatski jedna strana ostane par milimetara nize ui pusta vise vode. Da se razumemo u startu, siber uvek pusta vodu zato su napravljeni odlivni kanali. Meni iskreno nije ulazila u kabinu cak i kad je bila desna strana ceo santimetar ispod nivoa krova. samo je bitno da odlivi budu ne zacepljeni.

Ah umorih se, ovo mi je jedan od duzih postova