Autor Tema: Amss Почела акција „Исправно возило - безбедно возило”  (Pročitano 2596 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico

Van mreže Dejan Prijovic

• Sr. Member
  • Auto: passat b6 2.0 tdi
iskreno njima svima treba j**ati mater
da izvinete na psovanju (ali me ovakve stvari svaki put izneraviraju)

kome ce on da gleda je li ispravno vozilo, ima li guma, ima li sva oprema?
neka naprave put pa cu da kupim nove gume, redovno da menjam disk plocice, proveravam kocnice imacu sve.
nek nam napreve dovljno mesta za parkiranje pa necu stajati po trotoaru i travnjaku!!!

sta glume oni vise?
zakon ko u evropi, cene ko u evropi, plate ko u Vijetnamu, a putevi kao pre dvesta godina.
od kolotraga ne mozes da uhvatis auto po putu kad padne kisa.
ja sam samo ove godine dva puta rasekao gumu na rupu i kamen. ko ce da mi plati drugu gumu?
solja od amortizera sam zamenio ne znam ni ja koliko. nisu sigurno propale od stajanja.
amortizeri takodje.

sve po sirotinji majku ima po sto puta *****
djubrad!
 angry2 angry2 angry2 angry2
peta pun gas, i polako.

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
kakve veze imaju losi putevi sa menjanjem plocica ?
samo ti nemoj da menjas plocice, pa kad ne budes mogo da zakocis pitaces se dal je zakon kriv il ti...

Van mreže TRICK FX

• VW Početnik
bravo zemljace  alealeee.prvo neka nam obezbede evropske plate pa onda moze da crtaju zakone dokle im je volja.dzaba nam ispravna kola kad nemozemo da ih sacuvamo od losih puteva prvenstveno pa sve drugo. big_boss

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
ma sve je to stoka,pune budzet sa nama,jbg,mi moramo da zaradimo penzije za penzionere,ima vise penzionera nego zaposlenih angry2 angry2 angry2
  champ1

Van mreže nemanja7

• Hero Member
  • Das Auto
  • Auto: Seat Leon 1.9 Seat inca 1.4
Ne shvatam u cemu je problem ljudi...ova akcija je ok ..odes proveris kola za dzabe kazu ti ako nesto nevelja popravis i vozis ...niko vas netera da idete tamo

Van mreže Dejan Prijovic

• Sr. Member
martini
ides preko Borove glave. uz brdo, niz brdo, krivina.
kocnica, gas i tako 50 kilometara. popenjes se na borovu glavu kad ono bara.
prodjes kroz nju, a vruci diskovi i plocice, dodjes do zlatibora i mozes ih da ne kazem sta.
kanta brate. kupuj nove. a to moze da ti se desava svakih sedam dana.

nemanja7
niko te ne tera druze moj da ides
ali ce sutra da te zaustavi da te opali po usima da ne znas gde je nis gde beograd, isao ili ne.
i te fore brate ja sam ispravan ne moze mi nista. pusti to.
toga nema. uvek ima nesto za sta ce da ti ga sukne.
« Poslednja izmena: Novembar 23, 2010, 03:59:34 posle podne od strane Dejan Prijovic »
peta pun gas, i polako.

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
svrha akcije je da imas BEZBEDAN AUTO.kontrolu treba da radis   1.prvenstveno zbog sebe
                                                                                                2.zbog ljudi koje vozis
                                                                                                3.zbog ostalih ucesnika u saobracaju

zasto bi ti neko naplatio kaznu kada te zaustavi,a tebi sve kako treba????

Van mreže Dejan Prijovic

• Sr. Member
zato sto nema nikoga u ovoj drzavi kome je sve kako treba!

danas ti je akcija sutra ce da te dere na te stvari.
ja krenem na put do beograda moze milion stvari da crkne, a da uzrocnik bude put.
uleti u rupu crkne xenon. da imam pun auto sijalica ko ce to da zameni osim servisa?
Imam mercedsa ML 2005 godiste.
taj auto po njima nema prvu pomoc odgovarajucu! Ej mercdes fabrika stavila, i u celoj Evropu valja u Srbiji ne valja.
 taj auto fabricki nema sijalice i jos ne znam ni ja koliko stvari.
niko od nas nije ispravan
NIKO
kako ne shvatate da je*u narod u zdrav mozak
hoce da ti odere kozu s ledja!
ovo je gore nego divlji zapad.

kriminal i nasilje cvetaju, pederi se setaju ulicom (ponosni) a mene ce da zeza zato sto mi na levoj gumi nema
sara 4 nego od prilike tri i po milimetra.
 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2
peta pun gas, i polako.

Van mreže nemanja7

• Hero Member
  • Das Auto
  • Auto: Seat Leon 1.9 Seat inca 1.4
martini
ides preko Borove glave. uz brdo, niz brdo, krivina.
kocnica, gas i tako 50 kilometara. popenjes se na borovu glavu kad ono bara.
prodjes kroz nju, a vruci diskovi i plocice, dodjes do zlatibora i mozes ih da ne kazem sta.
kanta brate. kupuj nove. a to moze da ti se desava svakih sedam dana.

nemanja7
niko te ne tera druze moj da ides
ali ce sutra da te zaustavi da te opali po usima da ne znas gde je nis gde beograd, isao ili ne.
i te fore brate ja sam ispravan ne moze mi nista. pusti to.
toga nema. uvek ima nesto za sta ce da ti ga sukne.

ja da kucnem u drvo nikada nisam imao problema na tehnickom od kada imam pasata ...niti su me na putu zaustvaljali zbog neke neispravnosti..sve po propisima ne zbog njih nego zbog sebe...nikada za ove 3 godine za pasatom nimao imao problema na tehnickom..zato volim da odem na te tehnicke cisto da proverim kola zbog sebe ne zbog olosa pandurskih...a inace u pravu si uvek ce nesto da nadju ako se namerace lopovska posla ali jbg sreca mene nisu zezali

Van mreže Giche

• Master Member
  • Ne brze od zivota!
  • Auto: Polo 6N
Odg: Amss Почела акција „Исправно возило - безбедно возило”
« Odgovor #10 poslato: Novembar 23, 2010, 06:23:11 posle podne »
@Dejan Prijovic Mozes da pises sta hoces ne samo ti nego bilo kod od nas,oni su stavili takav zakon i to je amin.Znaci mora pa mora.
Upravu si za puteve i sto se tice nasih plata,sto mi "jurimo" ka EU.Necemo mi nikada imati dobre puteve zato sto ih rade tako cisto da se ljudima zamazu oci,kao nov je put extra bla,bla,bla.Dok sam radio po BG-u ne mogu da se setim tacno ulice u kojoj sam to video.Uzmi urade asfalt,posle nekih nedelju dana dodju i iskopali asfelt da bi uradili kanalizaciju i posle samo predji preko toga sto su otkopali,kao da nisu nista novo uradili.

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #11 poslato: Novembar 23, 2010, 07:12:16 posle podne »
dejan je donekle i u pravu, na tehnickom ti uvijek nadju nesto da nevalja. klasican primjer je komsija blizu mene prije nepunih 2 mjeseca kupio sinu nov citroen c3, da bi ga registrovali  pored svih cuda i papira morali su obaviti i prvi tehnicki pregled. vratili su ga iz balkan osiguranja kao "nekoce ti zadnje kocnice kako treba odradi to i dodji ponovo". auto je tad imao 88km predjenih, tako da.. ispravnost treba biti na prvom mjestu to stoji kao sto stji jos da su tehnicki pregledi prepuni nestrucnih lica koji nemaju veze s mozgom

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #12 poslato: Novembar 23, 2010, 07:22:09 posle podne »
dejan je donekle i u pravu, na tehnickom ti uvijek nadju nesto da nevalja. klasican primjer je komsija blizu mene prije nepunih 2 mjeseca kupio sinu nov citroen c3, da bi ga registrovali  pored svih cuda i papira morali su obaviti i prvi tehnicki pregled. vratili su ga iz balkan osiguranja kao "nekoce ti zadnje kocnice kako treba odradi to i dodji ponovo". auto je tad imao 88km predjenih, tako da.. ispravnost treba biti na prvom mjestu to stoji kao sto stji jos da su tehnicki pregledi prepuni nestrucnih lica koji nemaju veze s mozgom

Koi buljasi  lollol

Ovde kod ja, nova kola imaju prvi tehnicki posle 5 godina, a posle svake 2 do punoletstva, a posle godisnji  wub
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #13 poslato: Novembar 23, 2010, 10:29:18 posle podne »
ma kakav tehnicki,to je cista nebuloza,samo bacanje para, ja odem jednom godisnje ili kad  radim nesto na autu kod mog majstora i on mi pregleda ceo auto,pogotovo kad putujem negde,to obavezno
na tehnickom su mi na zastavi 101 povukli rucnu da vide ispravnost i rekli Zadnji tocak malo popusta, bonk bonk alo bre pa gde ima to,ili je neispravno ili ispravno,treceg nema,to je samo bacanje para
  champ1

Van mreže nikola_gti16v

• Jr. Member
  • *
@ Dejan
Postoje tri faktora bezbednosti u saobracaju:
1. Vozac
2.Vozilo
3.Put

Dovoljno je da jedan faktor zakaze da bi bio nebezbedan. Ako ti pored toga sto je los put vozis neispravno vozilo, a jos si i nervozan zbog loseg puta i sl. pa malo i prekoracis brzinu, onda je tvoja bezbednost na jako niskom nivou.
Veruj mi da razumem tvoj bes prema pandurskom olosu koji ne samo da sprovodi zakone (na potpuno pogresan nacin), nego ih i pise, sto nema nigde u svetu.

J*bes zakon, cuvaj glavu. biggrin

Van mreže jurimo30

• VW Početnik

ako mislis na balkan u ugrinovachkoj JEBO IM PAS MATER
ja pre par godina stavim novim novu sajlu za ruchnu,iproveravam sve dodjem kod njih zadnji desnu 20% slabije kochi a pod ruchnom chak 35% svetla mi bacaju nisko i imama lufta u letvi volana,odem isti dan kod koleta u cara dusana zadnji desni samo pod ruchnom o.7 % salbije svetla idealna letvu nije ni pomenuo
lopovi su u balkanu ali sam ih svetski uradio  lollol kad mi je nabrojao onaj plavi cjoravi shta sve nevalja,pita me dal da "provlachi" ja reko ma provlachi brate,overe oni mene kao da je sve ok ja platim ,tad,300 kinti a njemu samo mahnem,i lik mi opusteno kaze nemoj vise da dolazis ovde  lollol ocekivao je 1000 za "provlachenje" to im je tarifa