e pa krajnje je vreme bilo da predstavim i ja svog golfa, u pitanju je '92 mk2 1.6D.
ovako je izgledao kada sam ga kupio:

[IMGhttp://img825.imageshack.us/img825/4081/dsc03782mn.jpg[/img]http://

e onda sam polako krenuo u sredjivanje, doduse prvo sam morao da osposobim auto da iole normalno radi i izgleda: prvo sam osposobio sve sijalice na autu da rade, remontovo alternator, anlaser, dao dizne da se srede, bosch pumpu da se sredi, tj da dovedem auto na neku nultu poziciju da bih mogao polako da pocnem sa sredjivanjem.
1. posle dugog trazenja nasao sam tablu sa obrtomerom

2. izvukao sam ove lajsne sto lepo sijaju po instrument tabli i po tapacirima (bubanj FTW)

kupio sam sedista od mk3 pa sam prepravljao na mk2

e sada pitanje: jel ima neko zadnju klupu sa ovim dezenom za mk3 i da li to pase na mk2? ovako mi raspar, nazad sivo, napred plavo, a gde sam nasao sedista sa tim dezenom svi prodaju komplet sa prednjim sedistima....
3. nabacio sam neki normalan radio

auspuh sredjen sa lepim zavrsetkom

kupio sam one kvake kao audi style, i kako sam ih stavio tako mi neki genijalac na parkingu tu noc dosao glave

pa kada sam odvezao auto na farbanje ponovo i namestanje novih vrata vratio sam stare kvake i uzeo mu duboke branike

nazalost kako sam ih ofarbao tako sam naleteo na kamencinu kada sam parkirao auto

i opet divna voznja mojih komsija

kozna rucica menjaca i koza oko menjaca (konacno sam zamenio onu gumu)

e da slika alu felni koje sam uzeo

nije mi radio grejac zadnjeg stakla pa sam promenio sva stakla osim soferke u zeleno tonirana (soferka ceka u podrumu septembar i novu registraciju)

ugradio sam sinoc automat za paljenje svetla.
eto to je ukratko sve sto sam uradio do sada. Na red dolazi trece stop svetlo (samo da se glupi ispitni rok zavrsi), i hteo bih da preradim osveljenje u autu u led ali ja stvarno to ne znam da uradim sam, pa ako ima neki genijalac DYI da mi posalje pa da se oprobam (:
hocu i zatamljene stopke da stavim mada i dalje nisam siguran kako ce to na belom golfu da izgleda (:
i naravno maglenke samo da dodjem do nekog novca prvo (: