Autor Tema: Treba mi pomoc u vezi farova!!!  (Pročitano 5330 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ichbinmilann

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Odg: Treba mi pomoc u vezi farova!!!
« Odgovor #20 poslato: Mart 02, 2010, 07:57:52 posle podne »
A sta da radim ja sto imam vode u faru, malo na dnu... Da li da ga otvaram kao sto ste objasnili ili samo da nalijem silikon tamo gde je rupa, ako je uopste vidim. Kako uopste udje voda u far da mi je znati...

Van mreže Krvopija

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #21 poslato: Mart 02, 2010, 08:50:33 posle podne »
Ako mozes otvori ga i lepo ocisti socivo i odstrani lepak koji je bio i nanesi silikon ili sta vec pa stavi staklo.
Mislim da bi to bio najbolji potez..

A ja sam uspeo da ocistim svoje farove, nisu jos kako treba ali dosta bolje izdledaju...
Nisam se smeo usuditi da ga cackam pa sam odlucio da pokusam da zavucem prst kroz otvor za sijalicu...
Uzeo sam pamucnu krpu i natopio je sa tecnoscu za pranje prozora i tako istrljao pa posle toga samo pususio drugom pamucnom krpom.
Ostalo je malo tragova jer sam radio pred kraj dana pa se nije dobro videlo ali popravicu to....
Pozdrav

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #22 poslato: Mart 03, 2010, 12:12:58 pre podne »
A sta da radim ja sto imam vode u faru, malo na dnu... Da li da ga otvaram kao sto ste objasnili ili samo da nalijem silikon tamo gde je rupa, ako je uopste vidim. Kako uopste udje voda u far da mi je znati...

Ubaci ribice  biggrin
Nemoj da otvaras, samo ocisti lepo iznutra i napuni rupu silikonom i to iznutra ako mozes da pridjes,,,

Van mreže ichbinmilann

• VW Početnik
« Odgovor #23 poslato: Mart 03, 2010, 12:24:13 pre podne »

Ubaci ribice  biggrin
Nemoj da otvaras, samo ocisti lepo iznutra i napuni rupu silikonom i to iznutra ako mozes da pridjes,,,

Cu da uradim tako. Ribice idu u auto, ne u far B)

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #24 poslato: Septembar 22, 2010, 02:59:39 posle podne »
Na cetvorci mi malo zinuli farovi :D Tj staklo je u nekim delovima pocelo da se odvaja... Mislim sad kad stisnem staklo prstom ono bash ima lufta, strah me da ne ispadne :D

elem, cime da ih zalepim??? Bio je silikon, koji je od temperature ili cega vec popustio... Jel da opet sipam silikon ili postoji neshto pametnije? da trazim onaj lepak za shoferku???  E da da napomenem, staklo na faru je bash staklo, nije plastika ;)
« Poslednja izmena: Septembar 24, 2010, 10:51:59 posle podne od strane Kosta »
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!