Ovako - Imao sam problem sa golfom i pre izadjem na autoput nabijem gas ide ide ide, i na 120 ubaci u onaj safe mod navodno i ugasi mi turbo i ponasa se ko SDI, stanem ugasim auto pa upalim, nabijem mu pun gas prva,druga,treca ide bez problema i preko 3k obrtaja e dodje do 120 u 4 ili 5oj brzini i ugasi turbinu. Pricao ja s rodjakom on je mehanicar ali godinama vec ne zivi ovde vec gore po evropi, kaze to ti je polugica geometrije zakrzljala malo, verovatno si ga vozio dosta po gradu kaze teraj malo po autoputu vidi pa javi, ja tad imao neke obaveze svake nedelje po dva put prelazio put od 100/150km na otvoreno i stvarno problem se malo po malo sam od sebe resi. Medjutim evo proslo neko vreme ja vise nemam te obaveze i ne vozim tolko na autoputu, i skoro ja na autoputu da se ukljucim gas ono na 120kmh opet ista prica.
Zovnem ja ponovo rodjaka kaze probaj da razmrdas malo tu geometriju ako mozes nekako da pridjes ili odozgo ili odozdo, pa poprskaj WDom malo gde se sastavlja ta polugica, ja nesto kao pokusavo al ne mogu nikako da dodjem do polugice te bez rastavljanja ili odozdo ili odozgo, pa malo prsnem WDa kroz onu njegovu cevcicu jer moze da pridje na tu polugu. Zainatim se i kazem ma sad mora da proradi ukljucim se na autoput i gas. Sad kontam posto je geometrija i znam kako radi otprilike ona polugica ako dajem gas u konstanti on ce negde zaglaviti i ugasice turbo, i ono stvarno tako kad drzim gas normalno ono mi iskljuci turbo. Onda razmislim reko aj da probam tako pred 120 da ja onako cimam gas pustim pa dam (znam da nije u redu al aj da probam), ja tako 120 pa pustim pa dodam gas i 130, 140 dodje on i do 170 skoro al cim krenem konstantno da drzim gas on ugasi turbinu. Probam posle on kao da malo "probio" bez tog seckanje dodje skoro do 140. Ajmo ljudi pomoc

Sad, pomagajte, moje konkretno pitanje je jel stvarno ta geometrija i polugica sudeci po ovome ili je nesto vise? Stvarno pre nije imao problema dok sam ga vozio po autoputu nonstop, iso je sto se kaze takinjavao 200. Auto je stvarno pazen, odrzavan, odlican primerak.