Pozdrav, imam vec duzi vremenski period problem sa Touranom 1.6 tdi 2012 god. U toku voznje kada pustim papucicu gasa i pustim da motor sam koci pali mi se greska grejaca gde auto ulazi u safe mod i nema vise snage. Ako u tom trenutku odmah ugasim i opet upalim auto dal u toku voznje ili stanem pa to odradim, greska se ponisti i vozim dalje dok god ponovo ne pustim da motor sam koci (na nadvoznjaku se pogotovo pali ako ne drzim papucicu gasa dok se spustam ili ako se penjem u visoj brzini na manje obrtaja). Na dijagnostici kaze da je pritisak goriva u razvodnoj cevi prenizak. Promenjen je filter goriva, gledano je dal nema neko zacepljene slucajno, promenjen je senzor pritiska goriva ali neuspesno greska se opet pali. Sa drugog 1.6tdi motora su skinuni isti takav senzor, regulatori pritiska kao i svi ostali senzori od pumpe do te razvodne cevi i testirano je i opet javlja nizak pritisak goriva. Da li je neko imao slican problem ili isti i sta bih mogao da pogledam sledece? Video sam objavu sa istim problemom na golfu 1.6 i covek je promenio dizne, senzor pritiska goriva, regulator pritiska, pumpu visokog pritiska i pumpu u rezervoaru i nije uspeo da resi problem. Nisam uspeo da stupim u kontakt sa njim da vidim da li je uspeo da resi problem. Hvala unapred na Vasem odvojenom vremenu i pomoci, pozdrav.