Pratim temperature preko Cariste, nije kao VCDS, ali može nešto da se zaključi..
Ujutru posle cele noći, spoljna temperatura i temperatura u usisnoj grani su iste, ali temperatura unutrašnjosti je viša za 5-6 stepeni?! Malo mi mnogo... Tu temperaturu kupi sa senzora na glavnom panelu klinatronika.
Kad upalim auto, unutrašnja temperatura se baš baš brzo povećava, čak i da ne upalim grejanje...
Kad upalim grejanje, brzo dođe do 16 stepeni, i onda kilavi do 18-20. Realna temperatura je možda oko 10-12, mereno kućnim termometrom koji sam uneo u auto...
Isto se tako ponaša i sa drugim panelom koji imam..
Na 2-3 stepena ujutru, kad upalim grejanje i stavim klimatronik na 22 stepena i da duva samo na šoferku, samo je na jednoj crtici ventilatora, nema šanse da poveća na dve ili tri,
uopšte, ali ako je napolju toplije, recimo 8-10 stepeni, klimatronik isto na 22, e onda posle 2 minuta pojača na 2 crtice a malo posle i na 3...
Nešto mi to nema logike...
Baš me nervira, sad sam se zainatio..
Jel' može neko ko ima MK6, da pogleda ovih dana kako mu se ponaša klimatronik ujutru kad uključi grejanje, na 22 bez klime, bez auto, na koliko Vam brzinu diže ventilator, crticu, dve, tri..
Hvala svima!