Autor Tema: Golf 2 1.8RP duva creva  (Pročitano 1060 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže VladanOfficial

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf II 1.8RP Fire&Ice Edition
Golf 2 1.8RP duva creva
« poslato: Januar 27, 2023, 11:33:22 pre podne »
Pozdrav, imam golf 2 sa motorom 1.8l RP  pre nešto više od godinu dana uradio sam obradu glave i promenio dihtung jer je auto stvaralo pristisak u rashladnom sistemu, često su pucala pojedina creva ili je povraćao vodu na ekspanzionoj posudi kao i beli dim na auspuhu. Nakon toga sve je radilo odlično do nedavno kad sam primetio da auto ponovo baca beli dim a creva su tvrda kao kamen. Koliko sam upoznat s ovim zahvatom trebalo bi da je poprilično dugovečniji od godinu dana i ~25 000km a iskreno ne ide mi se ponovo kod istog majstora da reklamiram slučaj. Pokušao sam sa novim čepom za posudu ali to nije pomoglo, da li može još nešto da stvara pritisak u crevu ili da ponovo skidam glavu kod drugog majstora? Hvala

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
Odg: Golf 2 1.8RP duva creva
« Odgovor #1 poslato: Januar 27, 2023, 07:37:39 posle podne »
Tu dok se ne odradi ravnanje baze bloka uzalud ravnas glavu i stavljas novi dihtung
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže VladanOfficial

• VW Početnik
  • Auto: Golf II 1.8RP Fire&Ice Edition
Odg: Golf 2 1.8RP duva creva
« Odgovor #2 poslato: Januar 28, 2023, 04:59:20 posle podne »
@PaulGT

To sam i ja pomislio da će se morati ravnati i blok. Koliko otprilike košta generalna za ovaj motor?