dobar dan vece i t d,,,
zovem se aleksandar šolević rodjen u gradu beogradu pre nesto vise od 50 godina jednog lepog oktobarskog dana.
trenutno zivim u novom beogradu, vozim od pre 4 dana polo 1.7 sdi i na iskrenu preporuku prijatelja a vaseg clana i sam se pojavih na ovim stranama. cilj, pa naravno pomoc, razmena iskustava druzenje gubljenje vremena i sl, mada ne provodim previse vremena uz racunar.
prvi put sam se sreo sa vw 04 maja 1968 kada je moj sada vec pokojni otac pazario novu novcatu bubu. naravno da je bila u porodici kao ravnopravni clan nepunih 30 godina kada je jedne februarske noci ispustila svoju plemenitu dusu na sred autoputa negde u blizini kolara.
naravno odma ju je zamenio golf 2 1.3i iz 1990. i kao sto u zivotu i u vicu biva ta je dvojka posle 12 godina saranila mog matorog a ja se najzad dokopao svog prvog vw. da ne bude sve bas kao u bajci pobrinula se ostavinska rasprava tako da je golf morao na dobos ali je vec bilo kasno i odma sam pazario licno svoju dvojku ali sa mocnim dizel motorom bez turbine fantasticnog godista 1986! e taj nesretnik vec nekoliko dana cami na parkingu opaljene njuske a ja sam brze bolje posto para za golfa nema nabavio pola 1.7 sdi iz 1998. i nek mi je dobri Bog u pomoci. a valjda ce neka stici i od kolaga clanova kluba!
za sad toliko! malolije!