Autor Tema: b6 ablender  (Pročitano 2442 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže saler1

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: b6
b6 ablender
« poslato: April 08, 2020, 12:29:38 pre podne »
Drugari od skoro imam b6cu i poceo sam sta ima za srediti  i stigao sam do kompijutera i ablendera i imam problem da udjem u kompijuter zato sto ablender na desnoj rucici nema tipke a volan nema komande. Na tabli pokazuje samo MFD  ispod TRAVELING TIME 1 i ispod temeratura i to je pocelo da me izludjuje. u medjuvremenu kupim desnu rucicu sa tipkama sa istim brojem plocice i sve je upasovano i opet nerade tipke i jos brizgaljka za brisace a pritom upalim gresku za jastuk. Pa me zanima dali je potrebna neka dijagnostika ili neko drugo resenje. Na volanu u jastuku postoji jos jedan dzek sto mi mirise da je mozda zamenjen volan sa komandama i stavljen ovaj trokraki bez i sa leve strane postoji mogucnost ugradnje tempomata. Procitao sam na forumu da postoje neke b6ce bez ovoga a ja u to nemogu da poverujem. Prihvatam svaku pomoc

Van mreže tasa

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: passat b6 2.0tdi
Odg: b6 ablender
« Odgovor #1 poslato: Maj 20, 2020, 07:45:47 posle podne »
Ako nisi siguran sta imas od opreme, ako imas serv knjizicu, imas nalepnicu sa svim kodovima od opreme, ili u gepeku, slikaj, net i trazi i videces sta si sve imao i sta ima od opreme.😀
Dzaba ti 100 konja, kada je magarac za volanom :-)))