E ovako, posto niko ili nije znao ili nije hteo da pomogne, uspeo sam da se snadjem i da odraidm. Te ako neko planira isto, evo da objasnim kako i sta ide.
Potrebna vam je istalacija rucice i rucica, prosto se namesta rucica umesto obicne, intuintivno. Sto se instalacije tice, postoje 4 zice, UP, DOWN i RESTART, te 4 zice idu na zeleni dzek pinovi 23-24-25. Takodje senzor temperature spoljni ide na pin 26 isto na zelenom dzeku, evo pinout ispod:

Sad, ja sam imao problem gde je nova tabla immo3 a stara immo2, kompatabilne su, moze se immo3 tabla ubaciti i kodirati u immo2 autu, ali immo3 koristi Canbus sto mi u Golf 4 nemamo, mozda neki posle 2003 imaju, ali tesko, svakako problem je u tome sto immo 3 tabla nadgleda airbag, esp i abs preko tog canbusa, posto mi to nemamo, to ce stalno sijati, e sad postoji mogucnost preko VCDS-a da se u 17-Instruments u Coding staviti da auto ne dolazi sa abs-om te da se to ne nadgleda. Airbag je drugar ugasio preko EEProm-a nzm kako ne pitajte me, ali svakako tabla je sad legla, bez gresaka da sija ili pisti. Naravno, posto je tabla iz Passat b5.5 i ima full size onaj bord, ne mogu da koristim neke funkcije kao Miles to emtpy ili Miles to gas station, ali meni je cilj bio da imam cisto nesto da sija, da bude zanimljivije, jer je auto 1998 i nema to fabricki.
Takodje na plavom dzeku, pin21 je vezan za mikroprekidac u vozacevim vratima i preko VCDS-a opet u 17-Instruments u coding je ubacen US Chime, i na displeju kada se otvore vrata pojavi se simbol vrata, do duse ovo radi samo na vozacevim vratima, ali postoji mogucnost ubacivanja i gepek vrata povezujuci pin16 mislim. Evo pinout plavog dzeka.

Da, prilikom zamene km sata, treba vam SKC (kljuc) stare table i nove table, ja sam izvukao to preko Vag tachoo alata, drugar mi je izvukao i SKC samog ECU modula preko neke druge alatke. Bez SKC ne mozete da uparite tablu sa ECU , ne mozete da uparite kljuceve niti da namestite kilometrazu koja je bila na starom satu.