E ovako ljudi, jutros da upalim auto posle nedelju dana i tabla pocinje da svetli i treperi kao Bozicna jelka, treperi akomulator, motor, a volan svetli, izbacuje brdo gresaka, prvo airbag, pa se sve resetovalo, pa onda greska immobilaizer ili tako nesto, nisam ni video jer je ekran skoro skroz bio zamracen, sa leve gornje strane se cuje non stop cak cak cak, cak, pokusam da zaverglam ne reaguje. Pokusam nekoliko puta opet iste greske i caktanje sa leve strane, iskljucim a caktanje se nastavilo. Posle sat vremena pokusam ponovo i sad je auto bio mrtav, ne radi radio, ne rade svetla u kabini, apsolutno mrtav auto. E sad, akumulator sam promenio pre 3 meseca, dakle nov je i posto auto imam vise od 10 godina, 2 puta sam menja akumulator i oba puta isti simptomi, krene da vergla i polako gubi snagu i na kraju crkne, ali ima struje u kolima, ovo sad je potpuno drugacije, prvo sam pomislio ko zna sta je, mozda je crko ecu, mada sad kad nema struje ni u kabini, pocinjem da se pitam da li je akumulator iako je nov od proverenog prodavca i sa totalno drugacijim simptomima nego prethodna 2 puta. Jel moze tu da bude jos koja opcija? Hvala svima.