Autor Tema: Golf III GTI - jak pritisak u crevima i brzo digne temperaturu vode?  (Pročitano 8854 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Budika

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 3 GTI
Odg: Golf III GTI - jak pritisak u crevima i brzo digne temperaturu vode?
« Odgovor #20 poslato: Jul 02, 2016, 12:19:37 pre podne »
Pozdrav drugari. Auto je doteran od majstora, resen je problem. N autu je bio zacepljen povrat u bocu ali na samoj plastiki koja se srafi na glavu tj plastika koja drzi kablove. Sem toga, relej ventilatora niej ukljucivao rugu brzinu ventilatora i slabije je hladio. Plus sto je od svih ti silnih sranja izlgeda sveknuo i termoprekidac na glavi, i pokazivao vecu temperaturu. Auto sada radi normalno, ima normalan pritisak u crevima, i temeratura varira od 85-90 stepeni, sve normalno i ne pali vise lampicu za rashladnu tecnost. Za sada je sve ok, auto je od juce popodne prosao nekih 180 km i ponasa se sasvim normalno. Pitanje, kad vec kuckam :), jhel ima negde da se kupi novo gumeno crevo sto ide od protokomera do glave? Ili samo polovno moze da se nadje? Mojhe je otislo, dotrajalo...

Van mreže Bata83

• Old.Jr Member
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Mk3 2.0 16v
Odg: Golf III GTI - jak pritisak u crevima i brzo digne temperaturu vode?
« Odgovor #21 poslato: Jul 02, 2016, 12:42:05 posle podne »
I ja kontam da je kod mene problem u zapusenom crevu, posto kada je na leru skinem crevo sto ulazi u kainu za grejanje tu slabo curi voda. Kontam da bi morala brze da se krece kroz sistem, motor se pregreva a voda u posudi nije toliko vruca i onda pali vent na 115c kada u stvari dostigne temperaturu da bi reagovao termo prekidac