Ako nemas problem sa usmeravanjem vazduha, kao sto sam ja imao i ako nemas problem sa prebacivanjem sa toplog na hladno,...NE DIRAJ NIŠTA!!! To ti je moj kranje bratski i najdobronamerniji moguci savet. Bar dok ne pocne i ako ikad pocne da pravi probleme.
Ovako...
Skines kasetu i malu truglastu plastiku između donjeg levog dela kasete i desne bocne strane centralne konzole. Onda vidis motorice.
Sledece, moras da skines jos dva srafa koja drze tunel ventilacije. Prvi vidis tu sa suvozaceve strane, a za drugi skineš plastiku ispod volana pa ces ga videti. Onda mozes koliko-toliko, malo da mrdnes tunel da bi prisao kljucem da odvijes srafove koji drze motoric. Ima ih 3 na svakom motoricu. Nemoj tunel mnogo da cimas, jer je i on iz delova, pa da nedge ne ispadne iz nastavka. Ima spoj tu iza centrane konzole i ima posle izduva za noge vozaca i suvozaca u produzetku za noge putnika pozadi. Meni je se na oba ta mesta bio poremetio, ali sam ga nekako jedva vratio. Srafici na motoricu cu za kljuc 5,5. Petica nece da naidje, a sestica proklizava. Ja sam od okastog 6 napravio 5,5.

Bio je kolenast okasti kljuc, sa pravim bi bilo mnogo lakse, ali ga nisam imao. Trazio sam da kupim, nigde ga nisam nasao. Imao sam gedoru 5,5, ali dok je stavis na racnu, vec je dovoljno veliko da nemas prostora da priđeš. Uspeo sam tu malu gedoru da nabijem u okasti kljuc 13 donjim delom i onda sam dobio tu par milimetara prostora koji su puno znacili. Pa onda malo tim okastim kolenastim kljucem 5,5 koji sam napravio od sestice, malo sa gedorom 5,5, koju sam nabio u kljuc 13, malo sa spicastim klestima i odvrnem ga nekako. Onda motoric otkacis od dzeka preko koga dobija struju i od polugice koja gura vodi do klapne. Kada vracas, naravno sve isto, samo obrnuto. Ponavljam savet da ne diras, ako nemas probleme sa klapnama da ih motorici ne guraju.