Autor Tema: Tresenje na vecin brzinama  (Pročitano 14460 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Goranbanjica

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: ww Pasat tdi
Odg: Tresenje na vecin brzinama
« Odgovor #60 poslato: Jun 17, 2024, 06:41:35 posle podne »
Pulu daj ti meni konju svoju doci cu polomit ću ti sve zivo i mrtvo debilcino jedna pokvarena.
kretencino smrdljiva popusi mi penis sotono bolesnice .Ajde maloumnice idi se lecit radi nesto korisno za drustvo i skini se sa foruma ko te postavi jebo ti on sve zivo.Takve viruse u sistemu treba odstranit iz drustva
Ko si bre ti da se kurcis i komandujes po forumu?
Vredjas samo zato sto neko trazi pomoc?
Govedo pandursko
« Poslednja izmena: Jun 17, 2024, 06:45:08 posle podne od strane Goranbanjica »

Van mreže Goranbanjica

• Sr. Member
  • Auto: ww Pasat tdi
« Odgovor #61 poslato: Jun 17, 2024, 06:55:02 posle podne »
Fora je da te mašine za centriranje imaju univerzalnu centralnu rupu, tako da sama felna i guma jesu balansirani, ali to ne mora da znači da je balansiran ceo sklop kad je namontiran.

Tebi na točku centrira sredinska rupa sa profilom na glavčuni točka.. štafovi su tu samo da je drže da ne odleti dole.

I ako tu imaš ikakvog odstupanja se poznaje kad voziš brže. Meni je prodao tip fiat felne kao vw-ove, stavim gore, sve 5.. vozim preko 90 krene da trese auto i što brže idem više trese. 1mm je bila razlika, stavili smo plastične uloške, bilo je slagaću 5-10e komplet i to je to, više treslo nije ništa.  Kod tebe je moguće da je tipa 0.2mm, dal od starosti, dal od habanja, dal od udarca kakvog.. i takva felna se na mašini centira ok, ali na autu trese.

Mimo toga nemam pojma šta može da bude tek tako u brzini nekoj, a da nije jako primetno mehaničaru da ne valja. Nisam mehaničar, programer sam, al kapiram da bi video da je baš propalo nešto.

Oko polovnih dobrih je najbolja varijanta od nekoga koga poznaješ i znaš kako održava auto.

Bravo!Predocit cu vulkanizeru tvoj predlog.Hvala ziv bio.
Vrlo moguce je da ga muci neka sitnica oko tocka ali ni majstori ne uspevaju provalit.Sve odrade kako treba ali kad se vrati tocak i na novim gumama isti intezitet vibracije i na starim isti intezitet brujanja.
Mora da dolazi od felne.
Probat cu neke druge ili trece.Na incijativu svoju da poluosovine menjaju mehanicari nisu hteli nakon pregleda.Menjac nije jbg.
Odstupanja u felni mora biti.

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
« Odgovor #62 poslato: Jun 18, 2024, 07:48:33 posle podne »
Pulu daj ti meni konju svoju doci cu polomit ću ti sve zivo i mrtvo debilcino jedna pokvarena.
kretencino smrdljiva popusi mi penis sotono bolesnice .Ajde maloumnice idi se lecit radi nesto korisno za drustvo i skini se sa foruma ko te postavi jebo ti on sve zivo.Takve viruse u sistemu treba odstranit iz drustva
Ko si bre ti da se kurcis i komandujes po forumu?
Vredjas samo zato sto neko trazi pomoc?
Govedo pandursko

Trese li jos uvjek majmune?

I molio bih ponovo moderatore da ne brisu selektivno postove.

A opce je poznato da se ovdje vec godinama brisu relevantne stvari, a gluposti ostavljaju.

Ovom mentolu zabranjen ulaz u sve servise u BG pa ovdje trazi lijek za suplju glavu :62
« Poslednja izmena: Jun 18, 2024, 07:53:24 posle podne od strane PaulGT »
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup