Autor Tema: Dvd Navigacioni Disc  (Pročitano 3003 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže shvexoman

• Master Member
  • Pol: Muškarac
Dvd Navigacioni Disc
« poslato: Oktobar 23, 2009, 03:02:47 posle podne »
Da li neko ima originalni Navigacioni disk za Pioneer Avic x1r, moj je ostecen i kad sam ga ubacio u uredjaj pokrenuo je neki update i stao jer nemoze da ga ocita do kraja i sad mi je uredjaj ostao zakjucan, tj radi samo radio fm a display je crn i pise da se ubaci odgovarajuci disc. Pa molim ako neko ima taj disc da mi se javi na PM ili 065/32-20-200 platicu pozajmicu , treba mi samo da otkljucam uredjaj

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
Odg: Dvd Navigacioni Disc
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 23, 2009, 04:08:21 posle podne »
vidi kontaktiraj radnju voja elektronik mozda oni mogu da nabave...oni se nalaze u beogradu kod tasa...evo ti sajt

http://www.vojaelectronic.co.yu/

Van mreže shvexoman

• Master Member
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 23, 2009, 08:30:48 posle podne »
nemaju, vec sam ih kontaktirao

Van mreže Stefan

• Sr. Member
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 23, 2009, 10:10:21 posle podne »
Izvini sto ti upadam u temu, ali moram da te pitam posto imam model dvd-a pre tvog, zanima me da li ti je navigacija radila u Srbiji, tojest da li ima mapa itd. i da li mozes da slusas muzik dok ti je ukljucena navigacija?

Van mreže shvexoman

• Master Member
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 23, 2009, 10:25:32 posle podne »
ne radi u srbiji vidi neke puteve ali detalje ne , nisam probao da li radi muzika dok radi gps. tek sam je montirao i radilo sve dok nisam ubacio Navi dvd koji je malo izgreban, krenuo neki update i zakovao i sad vise ne radi nista osim fm radia , i stalno mi trazi disk a ovaj moj nece da ocita, sarao sam po netu i mnogi su imali taj isti problem , neki resili drugim diskom neki menjali laser, a postoji i neka opcija resetovanja softvera ali mora disk da bude dobar, zato i trazim taj disc , oznaka je CNDV-50MT , A moze i neka novija verzija 70 ILI 80 MT, ako neko ima nek se javi

Van mreže Stefan

• Sr. Member
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 23, 2009, 10:31:33 posle podne »
Ok hvala na odgovoru  ;) Ako negde budem cuo za taj disk ili neko drugo resenje, ja ti javljam.

Van mreže Peppone

• VW Početnik
  • Auto: VW Passat b5.5 1.9 TDI
« Odgovor #6 poslato: Novembar 15, 2009, 06:58:10 posle podne »
ne radi u srbiji vidi neke puteve ali detalje ne , nisam probao da li radi muzika dok radi gps. tek sam je montirao i radilo sve dok nisam ubacio Navi dvd koji je malo izgreban, krenuo neki update i zakovao i sad vise ne radi nista osim fm radia , i stalno mi trazi disk a ovaj moj nece da ocita, sarao sam po netu i mnogi su imali taj isti problem , neki resili drugim diskom neki menjali laser, a postoji i neka opcija resetovanja softvera ali mora disk da bude dobar, zato i trazim taj disc , oznaka je CNDV-50MT , A moze i neka novija verzija 70 ILI 80 MT, ako neko ima nek se javi
Druze pogledaj na ovom torrent sajtu.Video sam da ima prilicno mapa,centralna,zapadna i istocna evropa a ima i verzija 90.Ja nemam neki extra brzi net da bih skidao ovo ali probaj,mozda uspe.
Pozdrav
http://www.torrentz.com/search?q=CNDV-50MT
« Poslednja izmena: Novembar 15, 2009, 07:00:27 posle podne od strane Peppone »
This time next year, we will be millionaires