Autor Tema: Golf 4 1.9 tdi (pd 74kw) tsko pali  (Pročitano 1537 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jokic025

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 4
Golf 4 1.9 tdi (pd 74kw) tsko pali
« poslato: Januar 20, 2016, 02:39:25 posle podne »
Postovanje svima.Imam problem sa motorom i to pri prvom palenju.Vergla skoro do momenta da isprazni akumulator i onda upali. Cini se da normalno radi i vuce i onda se desi u nekom momentu da pocne da trokira i ugasi se(kao da kad dodje do 62-65 stepeni) a nakon toga kada hocu da ga upalim on vergla kao da nema kompresije u motoru.Kada prenoci ponovo normalno vergla i isto tesko upali. Na diagnostici u nekom momntu pokazao greske-motor leptir gasa i primecen prekid sagorevanja u 4. stublini. Kada sam obrisao greske one se ne ponavljaju ali motor uvek isto ponavlja.Da li je neko imao ovakav problem i da li neko ima ideju sta da uradim. Hvala vam u napred.

pekar

• Gost
Odg: Golf 4 1.9 tdi (pd 74kw) tsko pali
« Odgovor #1 poslato: Januar 20, 2016, 04:08:45 posle podne »
ako si obrisao greske,ti nisi time popravio auto bonk vec uzni i kreni tamo odakle ti je dijagnostika izbacila greske ;)

Van mreže jokic025

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 4
Odg: Golf 4 1.9 tdi (pd 74kw) tsko pali
« Odgovor #2 poslato: Januar 21, 2016, 09:58:38 pre podne »
Jasno mi je da se brisanjm gresaka ne popravlja auto.Nije mi jasno da auto ide normalno a prijavi da nema sagorevanja u 4. cilindru lost006,on bi se u tom momentu tesko kretao i motor bi konstantno trokirao ne bi imao miran rad.Razmisljam da mozda nije crkao neki snzor pa kad se ugreje motor on brlja.