Autor Tema: Digitalna klima, kvar ili tako treba da radi !!!???  (Pročitano 2985 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kiza1

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Zoran Donević
  • Auto: Passat b6 2.0 TDI
Digitalna klima, kvar ili tako treba da radi !!!???
« poslato: Avgust 17, 2015, 01:11:35 posle podne »
Ja sam Zoran iz Zemuna, pre 6 meseci sam kupio Passata b6 Tdi Limuzina 2007 godiste, a pre toga sam vozio Opel Vectru b. Molim Vas ako mozete da mi pomognete oko sledeceg:
U pasatu imam digitalnu klimu, i ona kada je pustim da hladi stavim je na 18 stepeni i tako vozim i ona hladi lepo, kada iskljucim klimu na off, klima seugasi, i pomalo iako je ugasena duva po malo hladno, sto mislim da je ok. E sad kljucno sto me intersuje. Zasto kod mene kada ugasim klimu koja je hladila i ugasim auto  i posle 7 do 8 sati kada upalim auto a ne palim klimu, na otvorima ne duva vise po malo hladan vazduh nego duva po malo vruc i to bas vruc vazduh.  Pa onda kada upalim klimu na dugme ON, klima krene prvo da greje i to dobrih 40 secundi pa tek onda predje na hladjenje.
Zar ne bi trebalo ako sam klimu ugasio dok je bila u rezimu hladjenja, da na otvorima uvek i posle 100 sati pomalo izbacuje hladan vazduh ?
Kod mene se automatski prebaci na grejanje, pa moram da upalim klimu da ona sama prebaci na hladjenje i onda kada je ugasim onda lepo imam hladan vazduh i pored toga sto je klima ugasena.....Malo je bezveze da svaki put moram da palim klimu da mi prebaci na hladjenje, pa da je iskljucim, da bi imao hladan vazduh i kada je klima ugasena....
Molim Vas da mi kazete da li to tako treba ili ne....
Hvala.....
« Poslednja izmena: Avgust 17, 2015, 01:18:44 posle podne od strane Kiza1 »
wv, Passat b6 TDI 2007

Van mreže iwcham1979

• Master Member
Digitalna klima, kvar ili tako treba da radi !!!???
« Odgovor #1 poslato: Avgust 18, 2015, 07:33:28 pre podne »
A bilo bi lepo i da pivo oladis a da ono ostane ladno zauvek :) Pa kako mislis. Napolje 35c, plehovi se peku na 70c, motor vreo, i ti ocekujes da posle gasenja auta i klime sve cevke i creva klime, isparivac.... i ostalo ostanu hladne? Samo gasi klimu na econ pola minuta pre gasenja auta da prodje suv vazduh, da ne bi smrdelo zbog kondenzacije i narani svinje...
« Poslednja izmena: Avgust 18, 2015, 07:35:36 pre podne od strane iwcham1979 »
Ne uči svinju da peva. Em gubiš vreme, em nerviraš svinju!

Van mreže Kiza1

• VW Početnik
  • Zoran Donević
  • Auto: Passat b6 2.0 TDI
Odg: Digitalna klima, kvar ili tako treba da radi !!!???
« Odgovor #2 poslato: Avgust 18, 2015, 10:57:40 posle podne »
Hvala na odgovorima, jasno mi je, nije kvar vec tako treba da radi...Hvala svima na odgorima....
wv, Passat b6 TDI 2007

Van mreže Dorosenko

• VW Početnik
  • Auto: Golf 5
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 24, 2015, 03:56:06 posle podne »
ako smem da se nadovezem bez ljutnje ja imam golfa 5 kad pustim klimu radi normalno a kad pustim obicno grejanje i hladjenje u kolima nece da duva dok ne upalim dugme da cirkulise u kabini da napomenem dig mi je klima..unapred hvala ako zna neko

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 24, 2015, 04:09:51 posle podne »
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.

Van mreže Dorosenko

• VW Početnik
  • Auto: Golf 5
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 24, 2015, 04:13:05 posle podne »
moja greska