Ja sam Zoran iz Zemuna, pre 6 meseci sam kupio Passata b6 Tdi Limuzina 2007 godiste, a pre toga sam vozio Opel Vectru b. Molim Vas ako mozete da mi pomognete oko sledeceg:
U pasatu imam digitalnu klimu, i ona kada je pustim da hladi stavim je na 18 stepeni i tako vozim i ona hladi lepo, kada iskljucim klimu na off, klima seugasi, i pomalo iako je ugasena duva po malo hladno, sto mislim da je ok. E sad kljucno sto me intersuje. Zasto kod mene kada ugasim klimu koja je hladila i ugasim auto i posle 7 do 8 sati kada upalim auto a ne palim klimu, na otvorima ne duva vise po malo hladan vazduh nego duva po malo vruc i to bas vruc vazduh. Pa onda kada upalim klimu na dugme ON, klima krene prvo da greje i to dobrih 40 secundi pa tek onda predje na hladjenje.
Zar ne bi trebalo ako sam klimu ugasio dok je bila u rezimu hladjenja, da na otvorima uvek i posle 100 sati pomalo izbacuje hladan vazduh ?
Kod mene se automatski prebaci na grejanje, pa moram da upalim klimu da ona sama prebaci na hladjenje i onda kada je ugasim onda lepo imam hladan vazduh i pored toga sto je klima ugasena.....Malo je bezveze da svaki put moram da palim klimu da mi prebaci na hladjenje, pa da je iskljucim, da bi imao hladan vazduh i kada je klima ugasena....
Molim Vas da mi kazete da li to tako treba ili ne....
Hvala.....