Zdravo svima,
Moram da vas zamolim za pomoć, ideju, asistenciju, šta god, u vezi mog problema od pre par dana. Naime, moja žena je uspela na mojoj Bori da ubaci parking karticu garaže ispod climatronica u proctor gde su instalacije ( iza pepeljare ), I nakon skidanja šrafa koji drži plastiku oko menjača uspela da zavuče ruku iza I da izvuče karticu, ali od tada se pojavljuje problem. Sutradan sam primetio da mi se pozadinsko svetlo climatronica povremeno gubi, a uspeo sam da ga "probudim" pomeranjem plastike oko menjača na gore. Od juče vise ni to ne funkcioniše, pa sam ponovo skinuo šraf koji drži već pomnuti oklop I pokušavao da pomeram kablove, u nadi da je možda samo malo pomeren konektor koji ulazi u climatronic, ali se nije ništa desilo. Sad već počinjem da se nerviram, I imam čudnu želju da proturim ženu kroz prostor kroz koji je ona ubacila karticu

, ali mislim da mi to ne bi mnogo pomoglo

Šta je vaš savet? Da li da pokušam da skinem climatronic I poskidam I ponovo vratim sve konektore, ili mi preostaje da plaćam električara zbog gluposti moje žene? Svaka ideja je dobrodošla