speedey neznam dal si me razumeo dobro ,kad sam kupio auto to je bilo u 10 mesecu nije hteo npr hocu da upalim ujutru zavergam upali i odmah se ugasi,ponovo zaverglam i upali na pola kljuca i posle je palio na pola kljuca dok ne prenoci dok ponovo nedodje prvo paljenje,pa sau mi onda pricali da mi je do alnasera jer me zeza automat nekad nevrati bar tako mislim,e onda kad je poceo ovaj minus probam da upalim napolju stoji auto i vergla dugo,a svaki posle put kad sam hteo da upalim on je upalio i onda kad mi je majstor rekao da mi je crkao osigurac za grejace jer nisam ni obracao paznju,kad sam zamenio to sad pali na pola kljuca dal bio u garazi ili napolju,e sad taj osigurac nemogu nigde da nadjem sve sam pretrayio prodavnice auto delova i svi me gledaju kao da sam pao sa marsa,pa sam onda stavio privremenu zicu te debljine da moze da pregori ako se nesto desi do nekog prekida ili bilo sta.a da napomenem na tabli mi je normalno pokazivalo za grejace i kad upalio oni se ugase,e sad neznam zasta sluzi taj osigurac,valjda da da stuju njima
denigs koje simptome imas sa turbinom ako nije problem da mi opet napises,jer sam video negde da si napisao novu temu ali sam na brzinu procitao i posle kad sam hteo da procitam nisam nasao jer je neko obrisao ili prebacio drugde a nemogu da je nadjem
probaj da se raspitas jos ko neko bolje zna da nije alnaser da nezezaju cetkice ili vec sta sto se tice alnasera,verovatno posle prvog paljenja normalno pali