Autor Tema: ogromna potrošnja.  (Pročitano 1675 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže robulovic1

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 1
ogromna potrošnja.
« poslato: Mart 08, 2015, 12:35:02 posle podne »
Pozdrav svima. Moj Golf 1 1,3 do sada sa idealnom potrošnjom,od 7,4l na 100,počeo da troši,kao tenk. 20l na 100km. Napominjem,pali idalje na prvi ključ. Ide bez ikakvih,gušenja i nekih novih najava. Potrošnja proverena 3 puta i uvek,20l. Nemogu da verujem. Nikuda ne curi. Ne oseća se miris benzina,ali 20l.je enormno. Interesantno je da je isto na oba goriva i benzin i plin. Gde tržiti,uzrok?

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
Odg: ogromna potrošnja.
« Odgovor #1 poslato: Mart 08, 2015, 07:41:57 posle podne »
U vazduhu. Ocigledno ga nema u smesi.
Boban-Rus

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
« Odgovor #2 poslato: Mart 08, 2015, 07:46:17 posle podne »
za plin ajde i da nije strasno da kazes ...  :31 jer to kad se poremeti tesko ko da vise usteluje ...

ali benzin ... to je ludilo ... ovo sto kaze RUS , nema Vazduha ... ko ti je to stelovao ...  majstor1
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.

Van mreže robulovic1

• VW Početnik
  • Auto: Golf 1
« Odgovor #3 poslato: Mart 08, 2015, 09:44:03 posle podne »
Hvala, lolazoca. 20 giduna mi jedan majstor održavao automobile i nikada,problema. Na žalost,čovek preminuo i normalno,po preporuci odem kod čoveka. Dobio sam šta sam dobio. U njemu imam Lovato uredjaj. Ako već kažeš da je problem naštelovati uredjaj,dali misliš da promenim menbrane i ostalo u uredjaju ili kupim nov,uredjaj? Predhodni majstor mi je radio i plin i nikada nisam imao problema,na sva tri vozila.Još neki savet bi mi svakako pomogao. Ništa nije hitno,imam čime da se vozim,ali nisam od onih što probleme,gura pod tepih.

Van mreže bajker

• VW Početnik
  • Auto: Passat B3
« Odgovor #4 poslato: Mart 09, 2015, 08:38:21 pre podne »
Dal ne radi pod sauhom konstantno,ne bi smeo preci 8-9 litara plina,imao sam Jettu 2 sa 1.3 motorom,vozena samo na plin i tako je trosila.
Ljudi,budimo ljudi !

Van mreže bojmil0306

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Mart 09, 2015, 09:44:30 pre podne »
 bonk  blink potrosnja  katastrofa pokusaj u karburatoru da nadjes kvar plovak je mozda zaglavio i preliva gorivo proveri i nivo ulja da ne puni karter ac pumpa ako se pocepala membrana i ako ima automacki sauh mozda je crkao i ostao na zatvoren pa zbog njega uvlaci vise goriva to su bili neki problemi na mom bivsem golf 1 1.1 79god.

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
« Odgovor #6 poslato: Mart 09, 2015, 08:27:53 posle podne »
kad se rasteluje plin ...onda i na benzin ode sve u aut, kolega mi vozi isto kombinaciju plin - benzin ... isti problem ima ... kupovao nove membrane , nove uredjaje ..itd ...na kraju izbacio plin presteolavo na benzin sve iz pocetka i ... i sad mu po gradu trosi oko 11.l ( u pitanju je Volvo 2.0 ) sto znaci da Golf 1. trena ici ispod 10.l kao dobar dan ...  :46

mozda ipak da sacekamo gedoru da vidi ovu temu i pomognemo kolegi robulovic1 , covek je u penziji i svaka usteda bi mu dobro dosla ...

:26
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.