Evo me opet na ovoj temi posle nesto jace od mesec dana. Zelim da napisem utiske posle popravke i voznje, kao i da dam neke savete kada se neko nadje u istom problemu kao i ja. Znaci ovako, auto se moze napraviti i moze se sve dovesti u red. Pre popravke se treba dobro raspitati za majstora koji to mogu kvalitetno odraditi, da li se ima racuna raditi i tako. Ne treba zuriti. Za ovakve radove na automobilu je bitno da su uradjeni kvalitetno, i na to ne treba stedeti. Price nekog majstora da ti to moze odraditi puno jeftinije od ostalih ne pije vodu jer na kraju ce te to kostati isto kao kod onog skupljeg. Kada se odlucite za majstora onda se lepo dogovoriti sta on planira sve da uradi. Uz to treba racunati i na dodatne troskove oko mehanike, jer se pri udarcu sve maltene pomeri, pa se nesto i polomi.
Mene je limar kostao 500 eura. Kada sam poceo voziti auto video sam da imam problem sa servom, auspuhom, harmonikom, farovi, retrozivori i jos neke sitnice sam sredio. Na kraju mi je racunica i izasla 700 eura. Nisam u potpunosti zadovoljan limarijskim radovima ali dobro je, da mi se povratiti platio bih i 200 eura vise samo da sve bude full. Auto sada ide dobro jer je sada sredjen u potpunosti, nece imati nikakvih ulaganja dugo vremena. Ako ste prilikom sudara doziveli traumu onda ne razmisljajte o popravci vec menjajte auto. Osecao sam nelagodu prvih dana posle popravke ali sada me je skoro pustilo, da je bila traumaticnija nezgoda verovatno me ta nelagoda ne bi ni pustila, tako da treba uzeti i to u obzir ako budete zeleli da popravljate auto.
Na kraju zelim reci da se ne kajem sto sa napravio auto, jedino se kajem na izboru limara.