Autor Tema: Problem sa pojacalom JBL GTO 75.4  (Pročitano 6490 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sandokan

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 1
Odg: Problem sa pojacalom JBL GTO 75.4
« Odgovor #20 poslato: Jul 13, 2009, 10:41:48 posle podne »
javi se, imam jednog kolegu koji bi mogao to da ti odradi, tj da kaze sta nije u redu i da kaze cenu, razmislis i vidis sta ces dalje...

Krle

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Jul 14, 2009, 12:24:52 posle podne »
Pojacalo otislo na servis, danas sutra cu znati sta i kako, rece mi covek da ce da ga sredi i da nece puno da kosta, oko 25 evra, al kad bude tacno ustanovio sta je problem, da ce da mi javi i da mi kaze tacno koliko kosta... Javicu sta se desava...

Krle

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Jul 14, 2009, 08:00:21 posle podne »
Pojacalo popravljeno.... lollol lollol lollol.... Kakvi majstori svi zivi... Ako mi neko nije rekao da su crkli izlazi.... Kvar je bio u napajanju... Kad se prikace instrumenti, ono pokazuje dobru struju, medjutim, neki pretvarac struje koji od tih 12 V pravi 2x50 valjda, on je crkao... i struja koja dolazi tamo negde nije dovoljno jaka da pogura pojacalo.... BTW, cena popravke je 25 eura, kako mi je covek i rekao cim je pogledao pojacalo, tako da ga toplo preporucujem za takve stvari... Inace sam ga nasao preko neta, covek radi servis razglasa, mikseti, i ostalih cuda za kucnu i profesionalnu upotrebu... za sve ostale info, kontakt na pm... Pozz, moze lock! clap clap clap

Van mreže Rogi

• In Car Electronic
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
  • VW
  • Auto: Golf 5
« Odgovor #23 poslato: Jul 14, 2009, 11:12:34 posle podne »
Dobro je!