Drugari treba mi malo pomoci.Na mom golfu 1 imao sam instalaciju kompletnu od golfa 2 stari tip i Km.sat koji imao board kopjuter(MFA).Posle sam uzeo drugi cajger sa jednim prikljuckom koji isto imao board kompjuter i majistor sve to mi povezao na noviji tip pa mi sve radio i pokazivao na bordu.
Sada vas pitam posto mi sin kod njega ubacio motor(auto je golf 2) 1.8 gti a izvadio motor 1.6 benzinac sa karburatorom ima instalaciju stari tip sa dva dzeka na belom konektoru ima 8 zica na crnom ima 5 zica.Ima cajger drugi isto sa dva dzeka koji ima Board kompjuter(MFA) pa me interesuje drugari da li moze to da se poveze na postojecu instalaciju a da radi sve kao kod mene???nabavio je i kompletnu rucicu ablendera na kome ima jos cetri zice!Posto nemoguce da nadjemo kompletnu instalaciju(crvena i plavi konektor sto ulaze u tablu osiguraca)za njega.Molim za pomoc ili za neku semo.

Zaboravio sam da dodam jos kad je sin uzeo cajger na belom i crnom konektoru ostavljene su zice duzine 15cm.ima vise zica nego na postojecem?