Autor Tema: Jedno malo pitanje?!?  (Pročitano 1672 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Krle

• Gost
Jedno malo pitanje?!?
« poslato: Avgust 08, 2009, 03:27:37 pre podne »
Naime, interesuje me sledece... Kada na pojacalo JBL GTO 75.4 povezem Pioneer TS-W307 D2, a povezem na sledeci nacin....na pojacalu na rear speakers spojim u bridge kao sto je prikazano na samom pojacalu (skroz levi i skroz desni) i na zvucniku povezem isto tako skroz levi i skroz desni, kolika mi je impedensa na izlazu pojacala? U detaljnom uputstvu pojacala pise svasta, al nikako da provalim kako da povezujem na 4 oma i na 2 oma, da li je fazon u podesavanju rear chanel da bude na mono umesto na stereo... Ako neko nesto zna, dajte ljudi, opet cu nesto da spalim badmood... Rogi, Sandokan!!!??? bilo ko???

P.S. Da ne otvaram temu, evo jedan link extra za slobodne umetnike...
http://www.rockfordfosgate.com
« Poslednja izmena: Avgust 08, 2009, 03:30:09 pre podne od strane Krle GTI »

Krle

• Gost
Odg: Jedno malo pitanje?!?
« Odgovor #1 poslato: Avgust 09, 2009, 12:23:35 pre podne »
Evo cisto da napomenem, danas nisam bio lenj pa sam razmontirao wufer, i lepo jos jednom pogledao da li sam sve lepo povezao... i jesam... Wufer je povezan u 4Ohma modu, znaci skroz levi i skroz desni su povezani, a unutrasnji su spojeni zicicom onako kako je bilo i kad sam kupio zvucnik...

Ajte ljudi, valjda neko bar nesto zna... Hvala unapred

Krle

• Gost
Odg: Jedno malo pitanje?!?
« Odgovor #2 poslato: Avgust 09, 2009, 01:59:21 pre podne »
I evo da skratim muke... Resenje je sledece... 4x104 w na 4 Ohma, 4x142 w na 2 Ohma, i 2x284 w na 4 Ohma....

The GTO75.4 can be set up for stereo
4-channel, 3-channel or bridged
2-channel operation, as shown in
Figures 6 through 8.
NOTE: For simplicity, Figures 6 through
8 do not show power, remote and input
connections.
NOTE: Minimum speaker impedance
for stereo operation is 2 ohms.
Minimum speaker impedance for
bridged operation is 4 ohms.

GTO75.4