Autor Tema: Uvoz polovnih automobila  (Pročitano 1998 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ShoNe84

• Jedninko!
  • Old.Jr Member
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Golf 6 2.0TDI 4Motion
Uvoz polovnih automobila
« poslato: Septembar 19, 2014, 01:46:37 posle podne »
Unapred se izvinjavam ako ovakva tema vec postoji ali ja slabo umem da koristim pretragu.

Interesuje me sve u vezi uvoza automobila najvise iz Nemacke ili Holandije. Zanimaju me konkretne cene svih dadzbina(carina, porez, col table...)?

Gledao sam neke automobile po nemackim oglasima pa me interesuje koliko bi me okvirno izasao auto, da bude spreman za registraciju kod nas, koji tamo kosta recimo 5000e?

Da li se isplati ici samo po jedan auto ili je bolja opcija kupiti ga ovde?

Van mreže edyman

• VW Početnik
  • Auto: Golf IV TDI
Odg: Uvoz polovnih automobila
« Odgovor #1 poslato: Septembar 19, 2014, 05:24:29 posle podne »
sigurno se isplati ako ideš ti po auto, evo ja npr.: sam naručio ovde kod jednog koji donosi iz nemačke, za put sam dao 600 eura (to su svi troškovi, col table, benzin, putarina, itd. i naravno nešto na ruku da ostane) i plus sam platio carinu, oko 240 eura kad je stigao, i posle još registracija,

znači slobodno računaj još 1000 eura na cenu.

možda nisam u pravu, neko će me ispraviti ko se bavi ovim, ovo je bio moj primer.

Van mreže nemanja7

• Hero Member
  • Das Auto
  • Auto: Seat Leon 1.9 Seat inca 1.4
« Odgovor #2 poslato: Septembar 19, 2014, 08:37:40 posle podne »
Ovde kod mene iz kraja uzimaju kola sa ovih sajtova ovaj holandski sajt http://www.gaspedaal.nl/ i standardno mobile.de

i sa ovoga uzimaju debels.com  ali na tom sajtu su sve havarisana kola to limaru kupuju po kraju,traze sa manjim ostecenima ima dosta dobrih kola samo treba pratiti redovno i imaju cenu za kupce van EU jeftinija su onda

oko 500-600 eura uzimaju za te zemlje oko nemacke za "ruke"(bas kao sto je rekao edyman) i carina sve zavisi od kola najskuplji je audi vw bmw ali sad se sve nesto to menjalo pogledaj na sajtu http://www.registracija-vozila.rs/2013-07-21-22-32-44/uvoz-i-carina-vozila

tu bi trebao naci koliko sta kosta tacno

« Poslednja izmena: Septembar 19, 2014, 08:42:44 posle podne od strane nemanja7 »

Van mreže ShoNe84

• Jedninko!
  • Old.Jr Member
  • **
  • Auto: VW Golf 6 2.0TDI 4Motion
« Odgovor #3 poslato: Septembar 19, 2014, 09:35:34 posle podne »

Hvala vam obojici,  thumbup razmisljam o kupovini auta pa razmatram sve opcije  lost006