Autor Tema: Ozvučenje-golf2  (Pročitano 1601 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže RoxoR

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 2
Ozvučenje-golf2
« poslato: Avgust 20, 2014, 03:02:11 posle podne »
Polako se bliži datum polaganja tako da sam odlučio polako sakupljati komponente za ozvučenje,ne planiram nikakva pojačala,bass tube,znači ne idem na takmičenje nego hoću lijep zvuk bez krčanja za svakodnevnu upotrebu. Razmišljao sam da ove zvučnike stavim naprijed u masku :http://www.pik.ba/artikal/11219362/zvucnici-mali/
nazad bih stavio neke veće zvučnike da dobijem bass.Znači sve to treba biti pogonjeno playerom 4x50w.Sad me zanima vaše mišljenje o ovim zvučnicima što ih planiram staviti u tablu i vaša preporuka za zvučnike koje planiram nazad,unaprijed hvala :D
"I nije bitno kakva kola rolam,jednom kada stavim svoje rucerde na volan..."

Van mreže boćanac GTD

• Master Member
  • Mašinac
Odg: Ozvučenje-golf2
« Odgovor #1 poslato: Avgust 20, 2014, 04:01:55 posle podne »
Moj ti je predlog da u tablu stavis visokotonce od mk3 ili nekog modela koje odgovaraju po velicine, a u prednja vrata na mesto onih fiokica da ugradis zvucnike precnik je 130mm, ja sam meni tu stavio trosistemce, i pozadi u police sa strane male elipse one su razmera 150mmx100mm, tad ces imati lep zvuk, e ja sam meni u gepek stavio SAL active vufer bez pojacala i sve funkcionise i radi kako treba, lep zvuk sam dobio.

Van mreže RoxoR

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Avgust 20, 2014, 05:36:02 posle podne »
Gepek mi treba a sa strane nemam one fiokice,tako da ostaje varijanta 4 zvucnika,vjerovatno ce u prednju tablu ici oni od mk3 ili ovi od pola a nazad neke elipse,drug mi jr spominjao da je nasao nrke panasonic za tablu malo skuplje od ovih sa oglasa sad nr znam,imam vremena necu da zurim a savjet je uvijek dobro dosao, hvala

Van mreže RoxoR

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Avgust 21, 2014, 02:55:13 posle podne »
ja nazad trenutno imam neke FIRST-ove zvučnike,da li bi njih mogao staviti naprijed,i ako bi stavio šta bi mi trebalo nazad da zvuči lijepo,ne razumijem se baš u ovo pa mi je potrebna svaka pomoć
Slika firstovih: