Autor Tema: Prva specijala Polo 6N  (Pročitano 1157 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vinap

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW POLO 6N
Prva specijala Polo 6N
« poslato: Jun 12, 2014, 06:16:26 posle podne »
mahac
Drugari imam dva pitanja za vas,
Posto moram da radim motor, resio sam da radim sve na prvu specijalu. E sada mozda ce zvucati glupo ali moram da vas pitam, zar se busenjem bloka nece povecati i kubikaza motora?  :37 A drugo pitanje je vezano za cenu. Majstor mi je grubo izracunao 700-800 eur, kako vam izgleda ta cena? Unapred se zahvaljujem na odg... U pitanju je 1.9 dizel motor. mahac
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže zorancile

• Hero Member
  • Auto: golf 2 gtd
Odg: Prva specijala Polo 6N
« Odgovor #1 poslato: Jun 12, 2014, 09:48:25 posle podne »
Povećava se zapremina, ali jako malo. Zašto pitaš?

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #2 poslato: Jun 12, 2014, 10:46:22 posle podne »
Ma negde sam cuo to pa zato i pitam, znam da je nesto malo drug. Hvala na odg mahac
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže milan_b mk1

• Hero Member
  • Auto: opel
« Odgovor #3 poslato: Jun 13, 2014, 12:17:52 pre podne »
ja mislim da ti je isplativije duplo da kupis polovan motor , stranca tacnije , prebacis svoje delove I vozi ...
. . /████████\ . .
=/___________\=
./(_)=======(_)\.
|\_==__vw__==_/|
l_\____________/_|

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #4 poslato: Jun 13, 2014, 02:31:51 pre podne »
A kakav je taj stranac  :37? Da li ce da predje 5, 15 ili 115 hiljada km? Ja auto radim za sebe i ako budem ubacivao drugi motor to ce najverovatnije biti onaj TDI od majstor Gedore tada cu bar znati sta sam ubacio, a ove macke u dzaku ne dolaze u obzir  big_boss. Hvala tebi druze na savetu, znam i ja da je to finanaijski najbolje, ali kada vidim kako su neki prosli sa strancima, ja cu ipak da ih zaobidjem  :63