Ok, dakle srpski bezobrazluk ne poznaje granice
Jedan limar mi je trazio 150 evra da ispravi sve sto se da ispraviti i pritom rekao da NE moram da kupujem sve delove pre rada na limariji jer on rece nesto kako "ima sablon" sta god to znacilo i ima nesto sto se zove "panter" i nove je generacije. meni spanska sela al kapiram da su u pitanju masine i "sablon" za korektno ispravljanje delova za taj i taj auto.
Drugi mi je rekao mrtav ladan, citiram: "kad mi doneses oba fara, oba krila, branik, vezni lim, gredu branika, i haubu, moje ruke su 400 evra, i eventualno ako ti stavim neki deo koji cu da vidim tek kad skinem motor i sve. "
Pa jel ovaj drugi normalan ? ja za 400 evra mogu da uzmem celog stranca mk3 i da ga prepakujem, ne znam kako ovalvi ljudi postoje .. i dal su normalni i dal iko uzme da im to i plati zapravo .. ?
steta je:
vezni lim (iz razloga ne moze da se ispravlja na Mk3 vec mora nov)
greda
oba krila
kosevi
nosac motora srednji
krakovi (ako moze neko da mi objasni tacno sta je to)
ja bih radio kod ovog za 150 evra, jer sam ga nasao po preporuci prijatelja koji je havarisao Yeti i ovaj mu uradio pre godinu dana, bez da je bilo potrebe za reklamacije. Ne bih ni pitao dal moze jeftinije, sobzirom na listu stvari za ispravljanje, ovo mi deluje kao ok.