Ljudi, molim vas izvinite sto postavljam novu temu, ali nemam izbora. Naime, znam da je u mnogo tema pisano o gitovanju, farbanju i sl, ali ne mogu da pronadjem ono sto me zapravo muci, pa moram da pitam. Elem, Golf 2 koji pripada mom dobrom drugaru, bio je kod limara, jer je malo udaren otpozadi. Majstor mu je uradio onaj deo iznad zadnjeg branika, onaj pravac iznad kog pocinju vrata gepeka i sa strane stop svetla. Majstor je to ofarbao, medjutim, nije bas najbolje ispratio onu gornju ivicu dog je gitovao, pa se to primecuje. Nije pristao da popravlja, pa se drugar posvadjao s njim. Posto ja, koliko toliko imam iskustva s popravkama, resio sam to da ispravim. Delove sam osmirlao, pregitovao, i sad je sve to sareno jos uvek. Treba ga ponovo prespricati. E sad, da li postoji nesto sto se moze pre samog farbanja naprskati, a sluzi da bi pokazalo da li je sve ok? Posto sada okom ne mogu da vidim da li je dobro popravljeno jer su delovi koji su dobri, (jos uvek su pod farbom), ali ima i mesta pod gitom pa je sareno, ne vidi se dobro je**na ivica. Pre nego sto ofarbam i zeznem se, da li mogu nekako proveriti da li sam dobro ispratio ivicu? Molim vas ljudi, pomagajte, radovi u toku, a ne znam sta dalje.....