E ovako da pocnem. Imam skodu octaviu 2.0 TDI 140ks, cipovan. Znaci autu mogu da dam sve pohvale sto se tice snage i performansi, cak isuvise za mene :D.
E sada javlja se mali problem prilikom penzionerske voznje,(od 1200-2000 obrtaja sa laganim ubrzavanjem) tj. vozim ga i kao odjednom da ga nesto prekine i ja ponovo stisnem gas i on ne reaguje.Auto sam prikljucio na laptop medjutim nikakvu gresku mu ne registruje sto me izuzetno zacudjava.Na tempomatu dodam gas i on ga primi najnormalnije,dok na gas papucici nece da primi istovremeno. Znaci sve do prvog pritiska kvacila on nece da reaguje(pustim kvacilo i onda dajem gas). Taj problem mi se javlja SAMO pri normalnoj voznji, pri ostrijim ubrzanjima retko gotovo zanemarljivo.
Ovo moze da predstavi veliki problem kada uletim u makaze,i takodje kada se ukljucujem sa sporednog puta.
Napomena: znaci nije senzor gas pedale, s obzirom da ne prijavljuje gresku. Ovo mi se ucestalije javlja kada je vlazno vreme
**** ZAMOLIO bih sve clanove koji znaju resenje sa ovom problematikom da mi pomognu, hvala unapred ****