naplasili su te ovde ljudi vidim bez ljutnje drustvo... nije to tako s cenama, mozes izregulisati za fine parice... kao prvo ako su ti ok napred u tabli ostavi ih, za vrata idu ti 15cm zvucnici idi u tehnomaniju imas Sony Explode, mozda neke Magnat, Kenwood oko 2200 do 3000 din novi za vrata... Pionirove elipse za nazad spominjao je drugar da bi ih prodavao mogu da ga pitam i mislim da bi trazio oko 3500 din 80w nominalne dal 400w maximalne snage, nazad za gepek ja imam prodajem pojacalo za 50e navodno 1800w First Austria, mada dao bi i za 40e a i mozes naci po oglasima za 40e, bass ili woofer mozes naci za 3000 do 4000 din 12'' zvucnik, treba ti instalacija ona ti je od 1000 do 1800 din (kabl s osiguracem koji spaja akumulator s pojacalom, i malim kablom za remote, dva kabla spojena za povezivanje pojacala sa plejerom, i kabl za minus fazu), i imas kao ja za pocetak uzmes ili kineski plejer koji me extra sluzi oko 2 godine s usb-om za 3100 din nov upakovan il uzmes pioneer plejer front usb oko 55e upakovan... u principu za pocetak kupis elipse za dasku nazad, pojacalo i instalaciju kablova ( plejer imas verovatno ) ovo posle lagano... ako ti nesto nije jasno slobodno me pitaj... ili ako kojim cudom budes dolazio ka Beogradu uz sok pomoci cu ti da provucemo instalaciju...