Autor Tema: Golf 4 kljuc  (Pročitano 2985 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kiraj

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 4
Golf 4 kljuc
« poslato: Oktobar 31, 2013, 03:28:43 posle podne »
Pozdrav svima,Imam golfa cetvorku 110 ks.
skoro sam izgubio kljuc od njega sreca pa imam dva rezevna ali na tim kljucevima nema daljinca,znaci klasicni sa transponderom.Zvao sam ristica u zemunu trazi mi za kljuc 100 eura,sto mi je mnogo!.Potreban mi je kljuc bez transpondera i nenarezan sa elektronikom ali i tu imam problem jel fabricki njegov kljuc izgledao je ovako http://images.bidorbuy.co.za/user_images/248/1979248_110706185548_polo_milenium.jpg a svi mi nude skakavce.Moje pitanje je dali moze skakavac da se upasuje na njega i dali znate nekog ko prodaje takav kljuc(moze i polovan) bez transpondera sa elektronikom?sobzirom da imam vag com program i kabal kolko je komplikovano kodiranje novog daljinca?

Hvala unapred!

sony2229

• Gost
Odg: Golf 4 kljuc
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 31, 2013, 04:36:19 posle podne »
pitaj clana GAGIJA on ce ti reci sta da radis :26

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 31, 2013, 06:29:08 posle podne »
Kodiranje daljinca preko dijagnostike nije nikakav problem,vidi nadji koja ti je frenkfencija tog starog daljinca , da bi znao da li može standardni skakavac,mada po mom iskustvu može 99%!!! Čak sam uspeo da ukodiram daljinac od passata i ako su mnogi elektroničari tvrdili da je to nemoguće! A taj transponder što imaš može da se prepakuje u drugi ključ(skakavac),tako da ti je moj savet da nadješ negde polovan ključ(komplet sa daljincem,skakavac) i da doneseš da ti ga prepakujem!!! Bilo bi dobro kupiti i blanko "mač" da bi mogao da se nareže za tvoju bravu!!! Sve u svemu investicija od max 30 eura !!! Da bi bili sigurni ,lepo dodješ kod mene i probamo da ukodiramo,pošto imam kod sebe par različitih daljinaca za golfa !!! beer
« Poslednja izmena: Oktobar 31, 2013, 06:33:12 posle podne od strane Gagi »

Van mreže topmarko

• Master Member
  • Firefighter K-540
  • Auto: golf
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 31, 2013, 07:00:48 posle podne »
meni su na dva mesta (kod veoma poznatih kljucara) tvrdili da kljuc od b5+ ne moze da se ukodira na g4 - mislim na otkljucavanje I zakljucavanje preko daljinca(skakavca) ,Gagi je to uradio za bukvalno 5 sekundi na moje oci.

Van mreže Kiraj

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4
« Odgovor #4 poslato: Decembar 12, 2013, 02:46:25 posle podne »
Ukodiro sam skakavac na golfa.Znaci ako vam je kljuc onakav moze se ukodirati skakavac!

Model skakavca ako nekome zatreba je:1jo 959 753 A

Moze LOCK bump